account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey's Groningen

Humphrey's Groningen

Wilt u gezellig uit eten in Groningen dan is Humphrey's Restaurant Groningen echt iets voor u en uw gezelschap. Er gaat niets boven Groningen, een leus welke zeker geldt voor de noordelijkste vestiging van Humphrey’s Restaurants.

Al meer dan 20 jaar is deze eetgelegenheid gevestigd in een monumentaal pand aan de gezellige Vismarkt van Groningen, en is één van de grootste Humphrey’s vestigingen van Nederland.

Het restaurant is verdeeld in verschillende gezellig ingerichte ruimtes, en daarom uitermate geschikt voor groepen die zelfs vanaf 30 personen besloten kunnen dineren. Het restaurant is zo ingedeeld dat u hier niet alleen individueel of in klein gezelschap, maar dus ook met grote groepen kunt dineren. Typisch Humphrey’s zoals zo velen van u zullen zeggen bij binnenkomst. Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey's Restaurants vindt u door het hele land. In totaal hebben wij 18 Humphrey's vestigingen. Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen onze restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden.

Wilt u iemand een avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's. Reserveren kan via de website, maar u kunt natuurlijk ook bellen met het restaurant (050 - 3131981).
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

Qing Li

Een echte aanrader!!

zo 12 augustus 2018

D. uit Sappemeer

Was super relaxt, gezellig en de bediendes speelde het spelletje mee met mijn melige echtgenoot. Eten was heerlijk. We zaten achter in maar mooi overzicht. Sfeer was gezellig, doen we zeker weer een keer over. Dank je Ninke 😉

vr 10 augustus 2018

A. uit Tubbergen

Mooie locatie. Heerlijk gegeten met vriendelijke bediening!

za 04 augustus 2018

R. uit Amsterdam

Het eten was heerlijk en goed van kwaliteit Bijzonder prettige service, ondanks de extreme warmte.

vr 27 juli 2018