Resengo - Reserveer bij Humphrey's Leeuwarden in Leeuwarden friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Humphrey's Leeuwarden

Humphrey's Leeuwarden

Wilt u gezellig uit eten in Leeuwarden dan is Humphrey's Restaurant Leeuwarden echt iets voor u en uw gezelschap. Na een grondige verbouwing van meer dan 6 maanden is deze voormalige antiekzaak omgetoverd naar de grootste Humphrey’s vestiging van Nederland.

Doordat het pand is opgedeeld in verschillenden zalen: de winkel, de opkamer, de ridderzaal, de bibliotheek en de zilverzaal, hebben wij de mogelijkheid om kleine tot zeer grote groepen apart te laten zitten. Met meer dan 300 zitplaatsen is er genoeg plek voor iedereen.

Op het terras gelegen aan de gracht van de Nieuwestad is het in de zomermaanden goed toeven. Zit u liever iets meer beschut dan kan dat op een zomeravond ook op onze binnenplaats. Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey's Restaurants vindt u door het hele land. In totaal hebben wij 18 Humphrey's vestigingen. Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen onze restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden.

Wilt u iemand een avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

L. uit Den Helder

Alles was goed

Vr 09 maart 2018

H. uit Sneek

Sfeervol restaurant in het hartje van Leeuwarden. Wat opviel was de erg vriendelijke ontvangst en bediening. Het eten was overvloedig en heerlijk. Informeel, en de gezellige warme sfeer is voelbaar!!! Groetjes, Magda en Hylke

Zo 18 februari 2018

M. uit Groningen

Onze eerste keer in deze vestiging en meteen goed bevallen. Heerlijk gegeten, vlotte bediening, fijne sfeer. Voor herhaling vatbaar.

Do 15 februari 2018

S. uit Wjelsryp

Vriendelijk ontvangen en goede bediening. Aan afwijkende wensen werd zonder problemen gehoor gegeven. Hierdoor voel je je thuis.

Di 06 februari 2018