Resengo - Go out & enjoy friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Humphrey's Rotterdam Binnenrotte

Humphrey's Rotterdam Binnenrotte

Wilt u gezellig uit eten in Rotterdam dan is Humphrey's Restaurant Rotterdam Binnenrotte echt iets voor u en uw gezelschap. Op de Binnenrotte 101-103 in het centrum van Rotterdam vind u één van de twee vestigingen van Humphrey’s in Rotterdam.

Vlakbij de Meent zit aan het Binnenrotteplein de centrum vestiging van Humphrey’s in Rotterdam.
De moderne inrichting gecombineerd met natuurlijke materialen geven dit restaurant de duidelijke Humphrey’s look. Met zijn 180 zitplaatsen en zijn ruime terras voor de zomermaanden zijn wij uitermate geschikt voor een gezellige avond uit.

Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey's Restaurants vindt u door het hele land. In totaal hebben wij 18 Humphrey's vestigingen. Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen onze restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden.

Wilt u iemand een gezellig avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

F. uit Zoetermeer

Lekker eten, goede service, leuke attentie voor mijn verjaardag.

Vr 16 maart 2018

J. uit Rotterdam

Goeie service we hadden kortingsbonnen van de ah daarom hartstikke goeie prijs en er werd speciaal een spies gemaakt zonder paprika wat dus niet kon in het andere filiaal petje af hiervoor hartstikke bedankt 👍

Do 15 maart 2018

Benjamin van der Leeden

Mooie zaak en uitstekende & meedenkende service mogen ervaren. Wij waren met kinderwagen dus kregen een tafel met meer ruimte om niemand in de weg te zitten. En wat ik zelf erg mooi vond om te zien, is dat ze niet zeggen dat mijn zoontje zijn speeltje/speen heeft laten vallen, maar deze gewoon oprapen. Het zijn juist deze kleine dingen die het verschil maken tussen uitstekend en perfect! Mijn dank hiervoor!

Di 13 maart 2018

Kees Peters

Twee avonden achter elkaar gegeten bij Humphrey's. Deze keer dus bij filiaal 'Binnenrotte' Wederom prima maaltijd en goede bediening.

Ma 12 maart 2018