account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey's Rotterdam Otto Reuchlinweg

Humphrey's Rotterdam Otto Reuchlinweg

Wilt u gezellig uit eten in Rotterdam dan is Humphrey's Restaurant Rotterdam Otto Reuchlinweg echt iets voor u en uw gezelschap. Op de Otto Reuchlinweg 1004 op de kop van Zuid naast Hotel New York in het “nieuwe uitgaanshart” van Rotterdam vind u één van de twee vestigingen van Humphrey’s in Rotterdam.

In dit Manhattan aan de Maas doet deze “stoere” vestiging met zijn industriële uitstraling niet onder voor al onze andere vestigingen. De karakteristieke Humphrey’s kroonluchters zijn gecombineerd met oud staal en historische Rotterdamse haven gezichten.

Met zijn fantastische terras aan het water is het hier ook in zomermaanden goed dineren. Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey's Restaurants vindt u door het hele land. In totaal hebben wij 18 Humphrey's vestigingen. Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen onze restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden. Wilt u iemand een gezellig avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

A. uit Eindhoven

Heerlijk eten en heel leuk personeel.

do 12 juli 2018

A. uit Hellevoetsluis

Weer heel lekker en gezellig gegeten.

do 12 juli 2018

Riesetta Van opstal

Zeer positieve ervaring met onze dochter die Coeliakie heeft en glutenvrij eet. Het personeel was goed op de hoogte wat het inhoudt en erg vriendelijk en deden alles om het ons maar vooral onze dochter het naar d'r zin te maken. We maken het jammer genoeg weleens anders mee. Pluim voor jullie

zo 24 juni 2018

I.

Zeer vriendelijke en vlotte bediening en lekker gegeten. Personeel heeft plezier in het werk en straalt dit uit. Goede sfeer!

vr 22 juni 2018