Resengo - Reserveer bij Humphrey's Zwolle in Zwolle friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Humphrey's Zwolle

Humphrey's Zwolle

Wilt u gezellig uit eten in Zwolle dan is Humphrey's Restaurant Zwolle echt iets voor u en uw gezelschap. Humphrey’s Zwolle is gelegen in het centrum van deze oude Hanzestad, gevestigd in een statig historisch pand aan de Melkmarkt.

Met zijn ‘pluche’ inrichting van diverse roodtinten, goudkleurige kroonluchters, weelderig stofgebruik en art nouveau stoelen en tafels, ademt deze vestiging een bijzondere Franse ‘Moulin Rouge’ sfeer met een hoge aaibaarheidsfactor.

Speciaal voor de gezelschappen vanaf 10 personen beschikken wij over aparte ruimtes. Een sfeer die zich bij uitstek leent voor een gezellig onderonsje met vrienden of een avondje uit met collega’s. Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey's Restaurants vindt u door het hele land. In totaal hebben wij 18 Humphrey's vestigingen. Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen onze restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden.

Wilt u iemand een avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

Gerda ter Beeke

Heerlijk gegeten en vriendelijk en attent personeel. Voor herhaling vatbaar.

Vr 16 maart 2018

Angela Schoorstra

Prijs/ kwaliteit verhouding is super! Gezellige bediening, geen poespas maar gewoon gezellig.

Vr 16 maart 2018

Henk Schoonewelle

Wat een prachtig restaurant in Zwolle! Eten in een mooie ambiance. Met z'n zessen genoten van verrassend lekker eten en mede door een snelle, perfecte en vooral gezellige bediening een heerlijke avond uit!

Vr 16 maart 2018

G. uit Nijverdal

Voor het eerst bij Humprhey's gegeten, wel van gehoord maar nog nooit geweest. We waren met een grote groep en hadden een leuke plek op de 3e verdieping gereserveerd, had liever wel gezien dat we met z'n allen aan 1 tafel hadden gezeten, maar uiteindelijk was het wel gezellig. Het eten was goed, de bediening ook en de hele aankleding was super. Dikke kans dat we bij een volgend uitje in Zwolle nog wel weer terug komen.

Do 15 maart 2018