account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey's Eindhoven

Humphrey's Eindhoven

Wilt u gezellig uit eten in Eindhoven dan is Humphrey’s Restaurant Eindhoven echt iets voor u en uw gezelschap. Dit Eindhovense restaurant is gelegen aan het Wilhelminaplein 3, dat met het centrum van de stad verbonden wordt door de Willemstraat. Boven het restaurant bevindt zich City Hotel La Reine.

Dit restaurant in het centrum van Eindhoven is op zijn minst opvallend te noemen. Door de jaren ’70 uitstraling van het pand is de entourage erg knus, maar toch stijlvol.
Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit, daar gaan wij voor! Met plaats voor ca. 150 personen biedt dit pand mogelijkheden voor groepen en individuele gasten. In de zomer beschikt dit restaurant over een ruim terras, om heerlijk buiten te dineren.

Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van € 29,50. Een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Voor de kinderen is er een speciaal 3-gangen menu samengesteld. Humphrey’s heeft inmiddels 16 vestigingen door heel Nederland.

Wilt u iemand een gezellig avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.4/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anne Bouman

Op een vrijdag avond ben ik samen met mijn man gaan eten bij Humphrey's in Eindhoven. Ik vind Humphrey's een aanrader omdat het eten niet alleen lekker was. Maar vooral ook omdat er erg goed rekening gehouden werd met de allergieen die ik heb. De bediening kwam direct met een lijst waarop inzichtelijk werd wat waar in zit. Ik had meerdere keuzes uit het menu, zonder dat ze allemaal speciaal hoefde te doen voor me. Ook wel eens fijn om gewoon iets van het menu te kunnen kiezen. Bij alles wat er gebracht werd, werd nog even verteld of er wel of niet in zat wat ik wel of niet mocht hebben. Ik ben niet ziek geworden achteraf. Erg prettig! Vriendelijk personeel. Fijne Sfeer. Goed eten en betaalbaar. Ik zou niet weten wat je nog meer zou willen van een restaurant. TOP!

vr 12 juli 2019

M. uit Eindhoven

prettige muziek, goede plek, rustige overzichtelijke menukaart, goede bediening en kwaliteit eten en drinken, was zeer geslaagd

di 09 juli 2019

Annette Van den Broek

Weer erg gezellig en lekker gegeten. Zeer vriendelijk personeel!!!!

za 22 juni 2019

T. uit Son

We hebben heerlijk gegeten. De bediening was top. Complimenten!

vr 14 juni 2019