no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Humphrey's Eindhoven

Humphrey's Eindhoven

Wilt u gezellig uit eten in Eindhoven dan is Humphrey’s Restaurant Eindhoven echt iets voor u en uw gezelschap. Dit Eindhovense restaurant is gelegen aan het Wilhelminaplein 3, dat met het centrum van de stad verbonden wordt door de Willemstraat. Boven het restaurant bevindt zich City Hotel La Reine.

Dit restaurant in het centrum van Eindhoven is op zijn minst opvallend te noemen. Door de jaren ’70 uitstraling van het pand is de entourage erg knus, maar toch stijlvol.
Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit, daar gaan wij voor! Met plaats voor ca. 150 personen biedt dit pand mogelijkheden voor groepen en individuele gasten. In de zomer beschikt dit restaurant over een ruim terras, om heerlijk buiten te dineren.

Humphrey's Restaurants vindt u door het hele land. In totaal hebben wij 18 Humphrey's vestigingen. Het keuzemenu bestaat uit drie gangen waarbij u keus hebt uit meerdere gerechten per gang. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen onze restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden. Wilt u iemand een gezellig avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's.

De Markt van Eindhoven in het centrum is een ideale plek om te winkelen. De Demer, de Rechtestraat en de Vrijstraat zijn hier goede voorbeelden van. Ook de al jaren populaire Heuvel Galerie trekt veel winkelend publiek. De Markt, het Catharinaplein en het 18 Septemberplein behoren al jaren tot de populairste pleinen van de stad.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

M. Jansen

Netjes en correct

do 17 mei 2018

N.

Heerlijk buiten op het terras gegeten !! Een aanrader!

di 15 mei 2018

Carry De Iongh

vlees , vis en de asperges waren prima, eitje extra bij de asperges was wel lekker geweest. de smaakjes van het kinderijsje waren iets te uitgesproken...gewoon chocolade en/of vanille ijs had ze lekkerder gevonden. service was ook prima.

zo 13 mei 2018

A. uit Geldrop

Heerlijk gegeten. Karafje water is geen probleem. Erg leuk personeel.

za 12 mei 2018