account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey's Leeuwarden

Humphrey's Leeuwarden

Wilt u gezellig uit eten in Leeuwarden dan is Humphrey's Restaurant Leeuwarden echt iets voor u en uw gezelschap. Deze voormalige antiekzaak is omgetoverd naar de grootste Humphrey’s vestiging van Nederland.

Doordat het pand is opgedeeld in verschillenden zalen: de winkel, de opkamer, de ridderzaal, de bibliotheek en de zilverzaal, hebben wij de mogelijkheid om kleine tot zeer grote groepen apart te laten zitten. Met meer dan 300 zitplaatsen is er genoeg plek voor iedereen. Op het terras gelegen aan de gracht van de Nieuwestad is het in de zomermaanden goed toeven. Zit u liever iets meer beschut dan kan dat op een zomeravond ook op onze binnenplaats.

Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van € 29,50. Een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Voor de kinderen is er een speciaal 3-gangen menu samengesteld. Humphrey’s heeft inmiddels 17 vestigingen door heel Nederland.

Wilt u iemand een gezellig avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een cadeaukaart van Humphrey's.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Leeuwarden

Een hele vlotte bediening

za 17 augustus 2019

A. uit Burgum

Het was echt heel lekker. En ik eet nogal wat buiten de deur. De score voor de prijs/kwaliteit werd positief beïnvloed door de bon van ANWB. Maar zonder die bon was dat ook nog goed geweest. Bediening was zeer vriendelijk en wist waar ze het over hadden, zie je niet zo veel in de hedendaagse horeca. Dikke pluim!

vr 09 augustus 2019

S. uit Uetze

Service and the dinner as well were really good. Such a nice location and friendly people. Dinner was really really good and not expensive. We‘d like to go there a second time when we will visit Leeuwarden aigain.

za 27 juli 2019

J.

We moesten op tijd bij de film zijn, en toen we dit doorgegeven hadden aan de bediening werd alles keurig op tijd geleverd en konden we de film zien. Het eten was erg lekker!

do 18 juli 2019