account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey's Rotterdam Binnenrotte

Humphrey's Rotterdam Binnenrotte

Wilt u gezellig uit eten in Rotterdam dan is Humphrey's Restaurant Rotterdam Binnenrotte echt iets voor u en uw gezelschap. Op de Binnenrotte 101-103 in het centrum van Rotterdam vind u één van de twee vestigingen van Humphrey’s in Rotterdam.

Vlakbij de Meent zit aan het Binnenrotteplein de centrum vestiging van Humphrey’s in Rotterdam. De moderne inrichting gecombineerd met natuurlijke materialen geven dit restaurant de duidelijke Humphrey’s look. Met zijn 180 zitplaatsen en zijn ruime terras voor de zomermaanden zijn wij uitermate geschikt voor een gezellige avond uit.

Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van € 29,50. Een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Voor de kinderen is er een speciaal 3-gangen menu samengesteld. Humphrey’s heeft inmiddels 16 vestigingen door heel Nederland.

Wilt u iemand een gezellig avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Michiel Dalmeijer

Het eten is van hoge kwaliteit. Gevarieerde keuze. Moeilijk kiezen tussen alle gerechten.

vr 15 maart 2019

Chantal Meiburg

Top!!!!

vr 01 maart 2019

C. uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Eerste bezoek aan de zaak. Via de voucher van AH. Van de gewone menukaart kunnen bestellen! Snelle bediening, niet opvallend aanwezig. Goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar 👍

di 26 februari 2019

I. uit Rotterdam

Heerlijk gegeten met vrienden! Heel gastvrije ontvangst en voor de eerste trek een lekker broodje met smeersels.(niet berekend) Extra garnituur (groenten, salade en frites) werd niet berekend. Zó kun je nog eens lekker uit eten en onze vrienden zeiden: ' Zelden zó goed gegeten voor zó'n prijs. Zeer voor herhaling vatbaar!

za 16 februari 2019