account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey's Rotterdam Binnenrotte

Humphrey's Rotterdam Binnenrotte

Wilt u gezellig uit eten in Rotterdam dan is Humphrey's Restaurant Rotterdam Binnenrotte echt iets voor u en uw gezelschap. Op de Binnenrotte 101-103 in het centrum van Rotterdam vind u één van de twee vestigingen van Humphrey’s in Rotterdam.

Vlakbij de Meent zit aan het Binnenrotteplein de centrum vestiging van Humphrey’s in Rotterdam. De moderne inrichting gecombineerd met natuurlijke materialen geven dit restaurant de duidelijke Humphrey’s look. Met zijn 180 zitplaatsen en zijn ruime terras voor de zomermaanden zijn wij uitermate geschikt voor een gezellige avond uit.

Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van € 29,50. Een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Voor de kinderen is er een speciaal 3-gangen menu samengesteld. Humphrey’s heeft inmiddels 16 vestigingen door heel Nederland.

Wilt u iemand een gezellig avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Paulien Blass

Wij hadden een tafel bij het raam en het zag er gezellig uit. Het eten was uitstekend, het zag er smaakvol uit en was lekker. Er werd zelfs extra glutenvrij brood gebakken Wij komen er zeker terug. Het bedienend personeel was erg vriendelijk. Paulien

ma 20 mei 2019

Wim Spuij

Heerlijk gegeten.. personeel erg vriendelijk zeker voor herhaling vatbaar komen zeker terug . Wim en Gerrie Spuij

zo 19 mei 2019

A. uit Schiedam

Hele prettige sfeer, aardige bediening en prima eten, redelijk geprijsd.

zo 12 mei 2019

J. uit schiedam

Wij zijn regelmatige bezoeker van Humphreys en voelen ons er op ons gemak. Goed eten en vriendelijke informele bediening.

vr 10 mei 2019