account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Humphrey's Rotterdam Binnenrotte

Humphrey's Rotterdam Binnenrotte

Lekker uit eten in het centrum van Rotterdam doe je bij Humphrey’s! Dit leuke restaurant is gevestigd aan de Binnenrotte midden in het bruisende hart van de stad. Tussen de wereldberoemde Markthal en de populaire winkelstraat de Meent biedt Humphrey’s ruimte aan 180 gasten en beschikt het restaurant bovendien over een ruim en zonnig terras. Hoewel het restaurant door haar oppervlakte zeer geschikt is voor groepen, is het dankzij haar moderne inrichting met natuurlijke materialen ook zeer sfeervol en intiem. Perfect voor een romantisch diner voor twee.

Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van € 29,95. Een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld. Humphrey’s heeft inmiddels 11 vestigingen door heel Nederland.

Iemand verrassen met een etentje bij Humphrey's Restaurants? Humphrey's beschikt over haar eigen cadeaukaart. Het bedrag kan naar keuze worden ingevuld en de cadeaukaart is inwisselbaar bij alle vestigingen!
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anneke de Lange

Goede en vriendelijke bediening

za 22 augustus 2020

E.

Altijd vrolijke, attente bediening. Heerlijk eten, met liefde klaargemaakt. Ruimte genoeg! De stad kan daar bruisen, zelfs in deze tijden met voldoende afstand en ventilatie. Eindelijk weer een uitje !

zo 16 augustus 2020

Gerard Wildeman

Prima service! Werden keurig opgewacht bij de ingang. Verder alle tijd bij het opnemen van de bestelling, snel en goed op temperatuur uitgeserveerd. Jammer dat veel mensen door de maatregelen de horeca laten voor wat het is. Jammer! Juist nu heb je alle aandacht.

di 04 augustus 2020

Bauke Van der vliet

Ontvangst was vriendelijk en bediening goed men hield zich heel goed aan de corona maatregelen Het diner had een goede prijs/kwalitei verhouding eer aan te bevelen wij komen zeker terug

zo 02 augustus 2020