account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant In De Oude Stempel

Restaurant In De Oude Stempel

Restaurant In de Oude Stempel is gevestigd in het monumentale, voormalige postkantoor in het centrum van Steenbergen.
Het restaurant biedt vele mogelijkheden, waarbij de kwaliteit en de gastvrijheid continu voorop staan. De gastvrijheid en de service komen tot uiting in een avond vol beleving en enthousiasme.


Beleving en pure smaken

Patron Cuisinier Mark van Loon kookt vanuit een klassieke basis en combineert dit met wereldse gerechten en kookstijlen. In ons restaurant maakt u kennis met onze vernieuwde visie op koken. Innovatieve technieken, expressie en visuele kunst komen tot uiting in tongstrelende, signature gerechten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Een heerlijke avond in een stijlvolle ruimte met vriendelijke bediening en heerlijke verfijnde gerechten. Een echte verrassing. Op het laatste moment gereserveerd tijdens onze meerdaagse fietstocht. Wij komen zeker nog eens terug. Steen(bergen)goed.

vr 10 juli 2020

Joost van Ree

Afgelopen zaterdag hebben mijn vrouw en ik heerlijk gegeten bij Restaurant In De Oude Stempel, we hebben echt een verborgen parel in de regio ontdekt en ik heb dit aan meerdere vrienden en kennissen laten weten. Ik heb echt helemaal niks aan te merken en dat gebeurd niet snel. Helemaal niet na het betalen van de rekening aan het einde van de avond - wat een goede prijs / kwaliteit. Aanrader!

za 27 juni 2020

P. uit Oudenbosch

Werkelijk elk gerechtje was fantastisch.

zo 07 juni 2020

Jan Wijnings

Het eten was heerlijk, lekkere amuses en vriendelijk, kundig personeel!!!

zo 07 juni 2020