account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Jaimie van Heije Restaurant

Jaimie van Heije Restaurant

CONCEPT
Het chef’s restaurant Jaimie van Heije, in het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel, is een restaurant waar elk detail tot in de puntjes is uitgedacht. Hier wordt elke dag keihard gewerkt aan een unieke kaart, sfeer en setting. Elk gerecht is anders, met echt goed eten en gezelligheid op een prachtige plek. De persoonlijkheid van Jaimie is dan ook te herkennen in alles; het eten, het interieur, het personeel en zelfs de gasten. Zijn eigenwijze stijl maakt elke lunch en elk diner een one-of-a-kind beleving.

CHEF JAIMIE VAN HEIJE
Jaimie van Heije komt uit een gezin waar eten altijd centraal stond. Als klein jongetje raakte hij al geïnspireerd door de Indische keuken van zijn oma. Na zijn horeca opleiding is Jaimie van Heije binnen een paar jaar van hulp in de keuken uitgegroeid tot sous chef bij Ron Blaauw. Nadat zijn leermeester vertrok uit zijn restaurant in Ouderkerk aan de Amstel greep Jaimie zijn kans. Hij begon zijn eigen restaurant Jaimie van Heije, waar hij elke dag vol overgave zijn eigen gerechten bedenkt en creëert.

CUISINE
“Mijn cuisine is moeilijk om onder woorden te brengen. Ik gebruik al mijn ervaringen en inspiratie om elke dag weer nieuwe gerechten te bedenken. Ik wil mensen verrassen met nieuwe, spannende gerechten, met invloeden vanuit de hele wereld.” aldus Jaimie van Heije. Veel mensen kiezen dan ook voor een verrassingsmenu en vertrouwen erop dat Jaimie van Heije en zijn team het beste van het beste samenstellen. Jaimie van Heije komt zelf ook altijd even aan tafel en geniet ervan om mensen te laten kennismaken met zijn nieuwe gerechten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Michiel Spanjersberg

Heerlijk gegeten zoals altijd. Leuke sfeer. Goede wijnen. 👌🏼

do 26 december 2019

Peter Dorr

We hebben van een heerlijk kerstdiner genoten. Veel verrassende gerechten en stuk vor stuk perfect gekookt. We werden niet alleen persoonlijk welkom geheten maar een handgeschreven welkom voor elke gast op de tafel... dat is best heel veel aandacht voor detail.

do 26 december 2019

Sylvia Kokernoot

Alles klopte! De verrassingen op je bord met de bijpassende, heerlijke wijnen! En het personeel is vakkundig en heel sociaal! Het was een onvergetelijke avond! Bedankt Jamie en je top team!

wo 25 december 2019

R.

Le menu de Noël 2019 était une odyssée de goûts et d’arômes, une aventure culinaire extraordinaire, qui exige une révérence au magicien de cuisine Jaimie van Heije,aidé par un personnel vraiment très accueillan! Sylvie et Romain du Luxembourg :o)

wo 25 december 2019