account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Jaimie van Heije Restaurant

Jaimie van Heije Restaurant

CONCEPT
Het chef’s restaurant Jaimie van Heije, in het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel, is een restaurant waar elk detail tot in de puntjes is uitgedacht. Hier wordt elke dag keihard gewerkt aan een unieke kaart, sfeer en setting. Elk gerecht is anders, met echt goed eten en gezelligheid op een prachtige plek. De persoonlijkheid van Jaimie is dan ook te herkennen in alles; het eten, het interieur, het personeel en zelfs de gasten. Zijn eigenwijze stijl maakt elke lunch en elk diner een one-of-a-kind beleving.

CHEF JAIMIE VAN HEIJE
Jaimie van Heije komt uit een gezin waar eten altijd centraal stond. Als klein jongetje raakte hij al geïnspireerd door de Indische keuken van zijn oma. Na zijn horeca opleiding is Jaimie van Heije binnen een paar jaar van hulp in de keuken uitgegroeid tot sous chef bij Ron Blaauw. Nadat zijn leermeester vertrok uit zijn restaurant in Ouderkerk aan de Amstel greep Jaimie zijn kans. Hij begon zijn eigen restaurant Jaimie van Heije, waar hij elke dag vol overgave zijn eigen gerechten bedenkt en creëert.

CUISINE
“Mijn cuisine is moeilijk om onder woorden te brengen. Ik gebruik al mijn ervaringen en inspiratie om elke dag weer nieuwe gerechten te bedenken. Ik wil mensen verrassen met nieuwe, spannende gerechten, met invloeden vanuit de hele wereld.” aldus Jaimie van Heije. Veel mensen kiezen dan ook voor een verrassingsmenu en vertrouwen erop dat Jaimie van Heije en zijn team het beste van het beste samenstellen. Jaimie van Heije komt zelf ook altijd even aan tafel en geniet ervan om mensen te laten kennismaken met zijn nieuwe gerechten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kim van Scherpenzeel - vd Groep

We hebben het fantastisch gehad. Zeer kundige vakmensen, mooie sfeer en gezelligheid. We hebben al heel wat restaurants aangedaan maar deze staat in mijn top 3 en we komen heel graag nog een keer terug. Bedankt dat jullie onze bijzondere dag extra bijzonder maakte.

za 14 september 2019

Natasha Rosheuvel-Bendter

Het was mijn 2e bezoek aan dit restaurant tijdens een vakantie in Nederland. Eerste was vorig jaar. Zelf eet ik vegetarisch en daar zijn mooie opties voor bedacht. De overige gasten in de groep aten normaal vlees en vis en waren ook ontzettend tevreden. De amuses waren ook super lekker en heel mooi gepresenteerd.

di 10 september 2019

S. uit Ouderkerk a/d Amstel

Goede en hoge kwaliteit van eten, goed geschoold personeel. Altijd weer een aanrader hier te komen eten

vr 06 september 2019

Marvin Soerdjpal

Dat michelin hier leuk z’n bordje ophangt zonder ster is belachelijk. Absoluut sterwaardig. Hele mooie gerechten, van Amuse, in de vorm van Gazpacho, naar de tartelette als afsluiter, fantastisch!

za 31 augustus 2019