account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

JinSo Loungebar & Restaurant

JinSo Loungebar & Restaurant

'Loungebar & Restaurant JinSo'

JinSo, gevestigd in de ArenaPoort op de Arena Boulevard, het tweede uitgaanscentrum van Amsterdam, met Ajax, de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome, Afas Live (v.h. Heineken Music Hall) en Pathé Arena als buren, is een kosmopolitische loungebar & restaurant met 500 tot 600 zitplaatsen.

Met de hoge bamboeplanten waant men zich op een tropisch eiland en dat midden op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost. JinSo is uitermate geschikt om zakelijk te lunchen, gezellig met collega's een bedrijfsborrel te houden, uitgebreid met familie en/of vrienden te dineren of zelfs een feestelijk verjaardagspartijtje te houden.

Voor bezoekers aan een evenement, die snel, maar ook lekker willen eten en drinken, biedt JinSo een Aziatisch lopend buffet en een speciaal evenementenmenu. Het is onze uitdaging en genoegen om onze gasten nog voor aanvang van het evenement bediend te hebben.

's Zomers is er een groot zonovergoten terras met grote parasols, waar het met een koud biertje of een gezellig wijntje, heerlijk en ongedwongen vertoeven is.


'Just Experience'
  • Aziatisch
Stel een vraag
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8.2/10   Kwaliteit
  • 8/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit

W.

Top gegeten!

wo 25 juli 2018

W.

altijd heerlijk eten. Houd rekening met hoeveel tijd je hebt om te eten als je naar een film of concert gaat. en heel vriendelijk

wo 18 juli 2018

Annet Ottens

Het eten was heerlijk en wat opviel was dat het personeel rustig en vriendelijk bleef ondanks de drukte voor het concert. We gaan hier zeker weer reserveren voor een volgende keer.

za 14 juli 2018

F.

eten werd sel gebracht en was heerlijk. Prijs - kwaliteit verhouding is zeer goed mede gezien de locatie. het was gezellig en rustig dineren voordat ons avondje ontspanning aanbrak

za 23 juni 2018