account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

JinSo Loungebar & Restaurant

JinSo Loungebar & Restaurant

'Loungebar & Restaurant JinSo'

JinSo, gevestigd in de ArenaPoort op de Arena Boulevard, het tweede uitgaanscentrum van Amsterdam, met Ajax, de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome, Afas Live (v.h. Heineken Music Hall) en Pathé Arena als buren, is een kosmopolitische loungebar & restaurant met 500 tot 600 zitplaatsen.

Met de hoge bamboeplanten waant men zich op een tropisch eiland en dat midden op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost. JinSo is uitermate geschikt om zakelijk te lunchen, gezellig met collega's een bedrijfsborrel te houden, uitgebreid met familie en/of vrienden te dineren of zelfs een feestelijk verjaardagspartijtje te houden.

Voor bezoekers aan een evenement, die snel, maar ook lekker willen eten en drinken, biedt JinSo een Aziatisch lopend buffet en een speciaal evenementenmenu. Het is onze uitdaging en genoegen om onze gasten nog voor aanvang van het evenement bediend te hebben.

's Zomers is er een groot zonovergoten terras met grote parasols, waar het met een koud biertje of een gezellig wijntje, heerlijk en ongedwongen vertoeven is.


'Just Experience'
  • Aziatisch
Stel een vraag
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8.2/10   Kwaliteit
  • 8.1/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Weer heerlijk geheten voorafgaand aan Ajax

di 17 september 2019

N.

Geweldig lekker gegeten en ondanks topdrukte niet hoeven wachtwn op buffet/drankjes. TOP

di 17 september 2019

Carmen Zantman

Alles is goed geregeld! Bij binnenkomst moet je je melden en word je naar je tafel gebracht. Daarna kun je direct gebruikmaken van het buffet. Er zijn geen lange wachtrijen. Kwaliteit van het Aziatisch buffet is erg goed! Vriendelijk personeel; houden goed in de gaten of er afgeruimd kan worden en of je wat te drinken wilt.

za 07 september 2019

Oscar Diele

Snelle bediening, lekker eten, eerlijke prijs

wo 04 september 2019