account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Kapelle

Restaurant Kapelle

Ontdek en ervaar:

Chef-kok Christophe en gastvrouw Evelyn zorgen ervoor dat u hier altijd met plezier aan tafel gaat, zowel voor een snelle lunch als voor een uitgebreid etentje. Iedereen is welkom bij ons!
De speelhoek en de afgesloten speeltuin naast het zonneterras bezorgen ook de kinderen een fantastische tijd.
Voor uw privéaangelegenheden beschikt Kapelle over een ruimte voor 50 personen. Een huwelijk, verjaardag, communie... maar ook een rouwmaaltijd verzorgen wij voor u tot in de puntjes.
Hierbij kunt u, indien gewenst en bij gepaste weersomstandigheden, genieten van het aperitief en/of dessert op ons terras!


De keuken:

In Kapelle bieden wij u naast á la carte ook verschillende menu's aan. Maandelijks is er onder andere een vernieuwend keuzemenu en bedenkt ons team een aantal verrassende suggesties. Ook een leuke kinderkaart mag uiteraard niet ontbreken!
Onze senioren verwennen wij elke eerste donderdag en vrijdag van de maand met een seniorenmenu aan een uiterst voordelige prijs! Reeds jaren een succesformule, dus reserveer tijdig uw zitje!
Indien u met 10 of meer personen wenst te genieten van ons aanbod, dan bespreken wij op voorhand graag samen met u de mogelijkheden. Zo kunnen wij aan uw wensen tegemoet komen en u een geslaagde maaltijd garanderen!
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Snaaskerke

Alles was weer super lekker. Smaken, presentatie super, alsook de bediening. Echt genoten bedankt Evelyn.

vr 29 november 2019

A.

Zeer aangenaam restaurant. Super lekker eten. Zeker een bezoekje waard!!

zo 03 november 2019

M. uit Snaaskerke

Het was heerlijk en lekker zoals altijd Evelyn bedankt

za 10 augustus 2019

Jan Barra

Nog steeds lekker verfijnd en verzorgd. Personeel super aangenaam.

do 25 juli 2019