account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Kris

Restaurant Kris

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I. uit Turnhout

Zeer hartelijk onthaal in deze mooie zaak. Alles was tot in de puntjes verzorgd, van de amuses tot het uitgebreide snoeperijschotel bij de koffie. Een Top adres! Dank je wel !

zo 16 juni 2019

Rudy Verswyvel

Leuke binnenkomst wanneer je moet aanbellen, geeft direct een huiselijke sfeer. Hoe meer je naar het oosten van het land rijdt, hoe gastvrijer ze mij lijken. Net zoals in Kasterlee dus! Wij appreciëren het ruime aanbod aan amuses, dit geeft ook de toon een beetje wat we kunnen verwachten. Beide een alcoholvrije gin besteld en die smaakte ons. De keuken hield rekening met zwangerschap in de menu, hele fijn! We kunnen het niet genoeg zeggen, het brood bij Restaurant Kris is subliem goed, een mooie royale portie en de korst, het deeg zat heel goed! Hebben beide voor het "puur genieten" menu gekozen en we hebben dan ook genoten. Niet te veel poespas, gewoon eerlijkheid op het bord. Alle smaken kwamen tot zijn recht! Vanessa deed ook een geweldige job, wetende dat ze nog maar recent die carrière-switch heeft doorgevoerd. Een heel warme gastvrouw die zonder enig probleem een babbeltje komt slaan aan tafel. Verder ben ik blij dat anno 2019 de chefs niet enkel in hun keuken blijven staan maar af en toe ook eens wat komen inzetten en toelichten. Ook het genoegen gehad na de lunch wat te kunnen praten met chef Kris. Net zoals de eerlijkheid op zijn bord...kan je dit ook in zijn karakter terugvinden als mens. Deze zaak zal nog wel blijven nazinderen bij ons en zullen onze ervaringen en herinneringen op regelmatige basis eens moeten komen verversen! Kris & Vanessa, jullie doen dit echt geweldig goed! Tot volgende keer Rudy, Sharon en tegen die tijd een klein meisje (de naam houden we jullie tegen dan wel tegoed)

za 15 juni 2019

Herman Cools

gewoon top, zoveel smaken, buitengewoon

vr 14 juni 2019

K.

Donderdag 13-6 voor het eerst bij Restaurant Kris geweest. Als frequente restaurant bezoeker kan ik alleen maar zeggen : SCHITTEREND! De Chef weet wat koken is! Elke gang was een smaakfestijn op zich en een streling voor het oog. De echtgenote die de bediening verzorgt, zorgt voor een fijne ontspannen sfeer. Als gastvrouw weet ze de klanten te boeien zonder te nadrukkelijk aanwezig te zijn. De keuze en presentatie van de aangepaste wijnen waren eveneens top. Voor ons een aangename eerste kennismaking die nu al smaakt naar meer.

do 13 juni 2019