no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Restaurant La Folie

Restaurant La Folie

Restaurant La Folie is gevestigd in een historisch pand in het oude centrum van Zaltbommel. Door de tweedeling van het restaurant in een beneden gedeelte en een opkamer ontstaat een knusse, huiselijke sfeer. De opkamer is uitermate geschikt voor besloten gezelschappen.
Uit de keuken van La Folie komen Frans georiënteerde gerechten met invloeden uit de wereldkeuken. Alle producten zijn met zorg geselecteerd en zoveel mogelijk duurzaam en biologisch.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

Rianne Houben

We komen al jaren bij la Folie en worden elke keer weer blij van dit restaurant. Fijne sfeer, vriendelijke bediening en heerlijk eten en drinken! De borden zijn prachtig opgemaakt en ook de amuses zijn erg lekker. Kortom echt een 10!! Tot snel weer

vr 18 mei 2018

Bart Van Eijck

Het wordt bijna eentonig. Weer genoten en nu kunnen alle whisky liefhebbers ook van een zalige turfvariant genieten! Dank daarvoor ;-)

do 17 mei 2018

M.

Een fantastische avond gehad, heerlijk gegeten en uitstekende bediening!

di 15 mei 2018

O.

Heerlijk genoten van het verrassingsmenu. Ook het wijnarrangement met de begeleidende uitleg over de wijnen icm de gerechten erg goed te noemen. Joris en Lieke, het was (weer) super!

di 15 mei 2018