account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant MARREES

Restaurant MARREES

Kom, Ontdek, Beleef, Geniet! Prachtige raampartijen geven Restaurant MARREES een frisse en lichte uitstraling. Het interieur heeft internationale allure en een gemoedelijke sfeer. Natuurlijke materialen weerspiegelen liefde voor zee en land. Neem plaats in het restaurant dat geschikt is voor alle momenten zowel zakelijk als privé. De vernieuwende en toegankelijke menukaart, met vele exclusieve smaakbelevingen, kenmerkt de signatuur en de vertrouwde gastvrijheid van Jan en Patricia Marrees.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Wat een fantastische ervaring hebben we gehad bij Restaurant MARREES. Het menu was top en de bediening en alles er omheen klopte! Zeer gastvrij, ongedwongen en sfeervol. Je merkt in alles dat er mensen met ziel en zaligheid werken aan een top product! Wij gaan er zeker terug..

do 19 mei 2022

G.

es War alles sehr schmackhaft und gut präsentiert

do 19 mei 2022

Rikki Ramakers

Ontzettend genoten! Erg lekker eten en hele goede en vriendelijke bediening. Zeker de moeite waard om terug te komen!

zo 15 mei 2022

Janine Veugelaers

Het was weer helemaal Top ! Prachtige borden , perfect van smaak! Fijne bediening(ook de dochter deed dat goed) Bedankt! We komen zeker terug !

do 05 mei 2022