account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant 1857

Restaurant 1857

Wij zijn Joke en Joey van Heesbeen, een gepassioneerd koppel dat houdt van lekker eten en koken. Onze loopbaan richt zich dan ook vooral op de horeca. Joke begon als bakker in een kleine bakkerij en werkte zich stap voor stap op tot patissier in De Pastorale**. Joey begon als commis en werkte zich zo op tot sous chef. Hij heeft onder andere gewerkt in ’t Zilte*** te Antwerpen en De Pastorale** te Reet (in België). In de loop der jaren ontdekten we dat we heel graag mensen blij maken met een gastronomische beleving. Dit willen we vanaf nu doen in onze eigen zaak.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Heerlijk genoten! We hadden een plekje aan de Chefs table. Mooie ervaring en geweldig om te zien met hoeveel passie alles wordt bereid.

vr 27 mei 2022

Desiree Zandbergen

Eten super bediening super echt genoten !

do 26 mei 2022

R. uit Roosendaal

Het groente-menu voor 2 personen was weergaloos. Zeer subtiele en originele smaakverrassingen, ongelofelijk creatief bereid zonder afbreuk te doen aan de eigenheid van ingrediënten. Het non-alcoholische drank arrangement combineerde perfect. Wat een sensatie. Dir was voor ons echt een hoogtepunt waar veel bekende ‘sterren- tenten’ (qua vega) absoluut niet aan kunnen tippen. Bediening en sfeer gaan volledig mee in het niveau.

do 26 mei 2022

P.

Een gedenkwaardige middag met mijn partner genoten in het fraaie, eigentijds verbouwde koetshuis waar het 1857 restaurant in gevestigd is, intiem gezeten aan de bar van de keuken. Bijzonder in de watten gelegd met boeiende gerechtjes met spannende smaken. Goed wijnadvies. Wij komen terug!

do 26 mei 2022