accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant 1857

Contact

Wij zijn Joke en Joey van Heesbeen, een gepassioneerd koppel dat houdt van lekker eten en koken. Onze loopbaan richt zich dan ook vooral op de horeca. Joke begon als bakker in een kleine bakkerij en werkte zich stap voor stap op tot patissier in De Pastorale**. Joey begon als commis en werkte zich zo op tot sous chef. Hij heeft onder andere gewerkt in ’t Zilte*** te Antwerpen en De Pastorale** te Reet (in België). In de loop der jaren ontdekten we dat we heel graag mensen blij maken met een gastronomische beleving. Dit willen we vanaf nu doen in onze eigen zaak.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10Kwaliteit
  • 9.9/10Service
  • 9.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

We hebben een geweldige avond gehad!

za 01 april 2023

George Van Houte

Ontzettend lekker gegeten, onovertroffen, Genoten in het mooie en sfeervolle restaurant met hele lieve mensen, een jong team.

vr 31 maart 2023

C.

Heerlijke ambiance. Uitstekend wijn/spijs advies. Complimenten voor de prachtige gerechten van chef en keuken. Extra groot compliment voor keuken omdat ze aan een gast met diverse allergieën, onaangekondigd gelijkwaardige gerechten konden serveren. Chapeau!

vr 24 maart 2023

L.

Hier moet je echt gegeten hebben ! De passie proef je volledig terug.

di 21 maart 2023