account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Merlesse

Restaurant Merlesse

Restaurant Merlesse zal pas vanaf 9 juni, indien toegelaten en onder strikte maatregelen, uitsluitend geopend zijn voor hotelgasten. Dit telkens van 18u30 tot 22u00.

Gelieve bij je tafelreservatie dezelfde naam te gebruiken als je hotelreservatie. Zo kunnen wij beide aan elkaar linken.

Voor hotelgasten die voor 9 juni verblijven in Mercure Han-sur-Lesse en graag willen genieten van de in-room 3-gangenmenu van restaurant Merlesse, vragen we om je reservatie te mailen naar HB7R5@accor.com.

Wij gaan ervan uit dat onze gasten op de hoogte zijn van de laatste overheidsmaatregelen omtrent het COVID-19 virus. Gelieve hierbij ook te noteren dat uw reservatie tot op het laatste moment kan geannuleerd worden omwille van aanpassingen aan deze maatregelen.

Wij streven naar de beste kwaliteit en hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daardoor kunnen we geen last minute beschikbaarheid garanderen.

Stel een vraag