account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Miraneau

Restaurant Miraneau

Miraneau is een hippe brasserie – gelegen aan de Oude Kaai in Turnhout - waar je kan aperitieven, lunchen én dineren met zicht op het water.

Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sage Maenen

De eerste keer gegeten in dit restaurant en dat was een geweldige ervaring. Heerlijk gegeten tegen een eerlijke prijs met top service. Het restaurant zag er top uit, je wordt echt in de watten gelegd.

za 14 mei 2022

Wessel Janssen

Mooie locatie , met aanleg mogelijkheid voor de boot , buitengewoon vriendelijk en attent personeel , heerlijke huiswijn , kaart met fijne variatie … goeie keuken . Kortom het was een feestje 🥳

za 14 mei 2022

Philip Fagoo

Heel lekker gegeten en prima service!

za 07 mei 2022

Greet Gladine

Zeer fijne bediening, attent en correct. De keuken is voortreffelijk en een zaligheid om van te genieten. Ik neem altijd een lekkere mocktail vooraf en die is altijd verbluffend lekker. Want ik geniet ook van een lekker etentje zonder alcohol, dan smaakt alles lekkerder en gaan de aroma's niet verloren. Ik raad het iedereen aan! Hier kom ik graag.

za 07 mei 2022