account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Monarh

Restaurant Monarh

Restaurant Monarh bevindt zich in het ruim 120 jaar oude klooster van de missionarissen van 'Het Heilige Hart', in de Tilburgse volksmond; 'Rooi Harten'.

In 2013 begon de bouw van restaurant Monarh in de voormalige keuken van de Rooi Harten missionarissen. Ruim één jaar later presenteert het restaurant zich met een excentrieke architectonische uitstraling, met zicht op de open keuken.

Laat u verrassen door de culinaire kunsten van chef-kok Paul Kappé en zijn keukenbrigade in de Franse keuken met wereldwijde invloeden. Heerlijke bijpassende wijnen worden gepresenteerd door onze sommelier Ralph Kappé.
Een nieuw concept, op een top locatie in hartje Tilburg.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Maikel Foesenek

Een heerlijk avondje uit waarbij het personeel en de gerechten zorgden voor een super combinatie die nog wel een tijdje blijft hangen in onze gedachten.

di 10 december 2019

Alfred Evers

Gastvrij en oog voor details in combinatie met fijne gerechten, Monarh heeft en geeft het allemaal.

di 10 december 2019

Fons van Oosterhout

Dining with the stars menu Sublieme smaakverrassingen met oesters, heilbot, langoustines en hertenfilet. Zeer gastvrij ontvangen en met aandacht van het complete team omringd. Altijd een feest om te mogen genieten van de creatieve signature van chef-kok Paul Kappé en zijn keukenbrigade. Proficiat met jullie 5 jarig bestaan.

do 05 december 2019

Erwin Hoogeveen Sr.

Buiten gewoon goed . In alle opzichte .

do 28 november 2019