account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Monarh

Restaurant Monarh

Restaurant Monarh bevindt zich in het ruim 120 jaar oude klooster van de missionarissen van 'Het Heilige Hart', in de Tilburgse volksmond; 'Rooi Harten'.

In 2013 begon de bouw van restaurant Monarh in de voormalige keuken van de Rooi Harten missionarissen. Ruim één jaar later presenteert het restaurant zich met een excentrieke architectonische uitstraling, met zicht op de open keuken.

Laat u verrassen door de culinaire kunsten van chef-kok Paul Kappé en zijn keukenbrigade in de Franse keuken met wereldwijde invloeden. Heerlijke bijpassende wijnen worden gepresenteerd door onze sommelier Ralph Kappé.
Een nieuw concept, op een top locatie in hartje Tilburg.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

E.

Alweer een geweldige wijn-spijs ervaring bij Monarh. Wat echter uniek is, is dat het team van Monarh verbeterpunten tot zich neemt en over de tijd daadwerkelijk beter wordt. Dit heeft geleid tot aandacht voor de gast, mooie smaaksensaties en (wat ik zeker prachtig vindt) bijpassende wijnen die zo naadloos aansluiten dat ze het geheel op een hoger niveau tillen. Chapeau!

do 16 augustus 2018

J.

Werkelijk een top restaurant!! Dank!!

do 16 augustus 2018

Y.

Altijd vriendelijk. Geen stijf persoonlijk, maar losjes en toch zeer correct.

za 11 augustus 2018

Patricia Havermans

Heel vriendelijke bediening met verstand van zake. Mooie ambiance en voortreffelijk eten.

za 11 augustus 2018