account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Monarh

Restaurant Monarh

Restaurant Monarh bevindt zich in het ruim 120 jaar oude klooster van de missionarissen van 'Het Heilige Hart', in de Tilburgse volksmond; 'Rooi Harten'.

In 2013 begon de bouw van restaurant Monarh in de voormalige keuken van de Rooi Harten missionarissen. Ruim één jaar later presenteert het restaurant zich met een excentrieke architectonische uitstraling, met zicht op de open keuken.

Laat u verrassen door de culinaire kunsten van chef-kok Paul Kappé en zijn keukenbrigade in de Franse keuken met wereldwijde invloeden. Heerlijke bijpassende wijnen worden gepresenteerd door onze sommelier Ralph Kappé.
Een nieuw concept, op een top locatie in hartje Tilburg.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F.

Heerlijk genoten van fantastische smaakcombinaties en een geweldige service. Zeker een ster waardig en voor iedereen een aanrader!

di 25 juni 2019

K.

Zeer bijzonder en smaakvol, ongedwongen sfeer, top klasse,ga zo door!,

vr 21 juni 2019

M.

Verrassend, verfijnd en absoluut het beste van Tilburg.

vr 21 juni 2019

F.

Goed en gastvrij restaurant. Alles was deze avond top. Van binnenkomst tot het verlaten van de parkeerplaats. Het eten was uitstekend en de bediening was ook erg prettig.

do 13 juni 2019