account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Monarh

Restaurant Monarh

Restaurant Monarh bevindt zich in het ruim 120 jaar oude klooster van de missionarissen van 'Het Heilige Hart', in de Tilburgse volksmond; 'Rooi Harten'.

In 2013 begon de bouw van restaurant Monarh in de voormalige keuken van de Rooi Harten missionarissen. Ruim één jaar later presenteert het restaurant zich met een excentrieke architectonische uitstraling, met zicht op de open keuken.

Laat u verrassen door de culinaire kunsten van chef-kok Paul Kappé en zijn keukenbrigade in de Franse keuken met wereldwijde invloeden. Heerlijke bijpassende wijnen worden gepresenteerd door onze sommelier Ralph Kappé.
Een nieuw concept, op een top locatie in hartje Tilburg.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Het was geweldig, topavond gehad!!!👍

vr 18 januari 2019

R. uit Goirle

Fijne sfeer, goede bediening en heerlijk eten!

vr 18 januari 2019

R.

Topavond, erg lekker gegeten en de wijnen passen uitstekend bij de smaakcombinaties. Degelijke porties, gaat zeker niet met honger naar buiten.

za 12 januari 2019

P.

Prachtige zaak met een prettige sfeer! De gerechten zijn geweldige en service is niet op aan te merken!! Bedankt voor een top avond.

za 12 januari 2019