account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Monarh

Restaurant Monarh

Restaurant Monarh bevindt zich in het ruim 120 jaar oude klooster van de missionarissen van 'Het Heilige Hart', in de Tilburgse volksmond; 'Rooi Harten'.

In 2013 begon de bouw van restaurant Monarh in de voormalige keuken van de Rooi Harten missionarissen. Ruim één jaar later presenteert het restaurant zich met een excentrieke architectonische uitstraling, met zicht op de open keuken.

Laat u verrassen door de culinaire kunsten van chef-kok Paul Kappé en zijn keukenbrigade in de Franse keuken met wereldwijde invloeden. Heerlijke bijpassende wijnen worden gepresenteerd door onze sommelier Ralph Kappé.
Een nieuw concept, op een top locatie in hartje Tilburg.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P. uit Grijpskerke

Een omweg waard

wo 21 augustus 2019

A.

Zowel het eten, de bijpassende wijnen als de bediening zijn van uitstekende kwaliteit. Een aanrader!

di 20 augustus 2019

R. uit Tilburg

Door de jaren heen hebben we Paul Kappè gevolgd in zijn ontwikkeling van sous-chef naar de Michelinster chef die hij nu is. In Monarh kan hij zijn hele creativiteit kwijt en zijn broer en Sommelier Ralph stuwt hem, met zijn prachtige wijn-spijscombinaties ,naar grotere hoogtes. Iedere keer zijn we weer verrast door de prachtige gerechten met contrasterende, maar o zo passende, smaakcombinaties en texturen. De verschillende bereidingen van oester en de heilbot in een citrusschuim met kaviaar waren een memorabel hoogtepunt deze avond. Complimenten voor het hele team dat zowel in de keuken als in de service ,gedreven en met flair, een prachtige prestatie levert om voor een optimale klantbeleving te zorgen.

vr 16 augustus 2019

Katja Hoogteijling

Wat was het een enorm mooie beleving van smaakexplosies. De bijpassende wij en maakte het helemaal af

vr 16 augustus 2019