account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Morille

Restaurant Morille

Eerlijk en onderscheidend koken met de beste producten van dichtbij en met een knipoog naar de natuur en de moestuin. Dat is Morille in een notendop.

Op de kaart vindt u gerechten met ingrediënten die zoveel mogelijk van dichtbij komen. Vis komt uit de Noordzee, vlees en wild uit Zeeland en groente komt zoveel mogelijk uit de eigen (moes)tuin. Chef-eigenaar Dennis Willems kent de Zeeuwse natuur op zijn duimpje en oogst daaruit - met respect en met mate - heerlijkheden als kruiden, bloemen, paddenstoelen en bessen. Dit lekkers uit de natuur voegt hij - ook weer met mate - toe aan zijn gerechten.

De kaart is klein en varieert met grote regelmaat. De gerechten zijn à la carte te bestellen, maar ook in de vorm van een drie- of viergangen keuzemenu. Voor een onderscheidende gastronomische ervaring is er het tastingmenu van vijf tot acht gangen. Onze menukaart is opgesteld conform de code van eer van Euro-Toques, welke naadloos aansluit bij het concept van Morille. De chef beweegt mee met het aanbod van de natuur en laat u zo het beste van het seizoen en van Zeeland proeven.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Tout était parfait. Le personnel a tout organisé pour nous recevoir en respectant les nouvelles règles contre le covid. Le décor est chaleureux. L'accueil et le service étaient super. Les plats étaient délicieux, nous avons découvert de nouvelles saveurs. Les vins proposés s'accordaient parfaitement au plat et le vin de Moldavie a été une belle découverte. Merci à toute l'équipe pour ce très bon moment. Nous reviendrons.

za 13 november 2021

Joshua Eykens

Fantastisch lekker gegeten!

vr 12 november 2021

Peter Vd Hiele

Een hele gezellige avond gehad en lekker gegeten

za 30 oktober 2021

I.

Mooi, klein restaurant waar heerlijk gekookt wordt. De ontvangst en bediening is vriendelijk. De gerechten zijn van top kwaliteit!

di 19 oktober 2021