account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Morille

Restaurant Morille

Chef-eigenaar Dennis Willems heeft een grote voorliefde voor de natuur en voor alles wat de natuur te bieden heeft. Hij kent de Zeeuwse natuur op zijn duimpje en oogst daaruit - met respect en met mate - heerlijkheden als kruiden, bloemen, paddenstoelen en bessen zoals duindoornbessen. Op het oog oneetbare zaken als dennenappels, sparrentakken, schors en rendiermos verwerkt Dennis op een smaakvolle manier in zijn gerechten, waardoor een unieke en eigen keuken ontstaat. Naast de wildpluk gebruikt Dennis groente, kruiden en bloemen uit de eigen (moes)tuin. Vis komt uit de Noordzee, vlees en wild uit Zeeland en waar nodig aangevuld met topproducten uit de rest van de wereld.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T. uit Zeist

Prima restaurant, lekker menu gegeten. Heerlijk bereid en verrassend opgediend.

za 29 juni 2019

Koen Dierckx

We hebben restaurant Morille per toeval ontdekt en gelukkig maar want het is een voltreffer. Alles wat we voorgeschoteld kregen was ontzettend smaakvol, heerlijk, eerlijk, zoals eten moet zijn. Heel vriendelijk onthaal/bediening., goede uitleg bij elk gerecht. We hebben genoten van een drie gangen zomer menu in een zeer aangenaam kader. Dit wordt voor ons een jaarlijks terugkom adresje, zeker weten. Jammer dat we het op eind van onze vakantie ontdekt hebben anders hadden we zeker een keer meer gaan genieten.

za 22 juni 2019

C.

Heerlijk gegeten!

do 13 juni 2019

J.

Een (h)eerlijke keuken. Ons eerste bezoek. Het lentemenu genomen. Drie gangen a 29,50 met 2 keuzes per gang. Een verrassende Kroatische bubble als aperitief. Vooraf een soepje, de één de bisque en de ander de asperge variant. Beide mooi van smaak. Als hoofd snoekbaars. Een mooie moot, perfecte cuisson en een heerlijke verzameling lente groentes. Als dessert aardbeien met huisgemaakt vanille ijs gedecoreerd met bloemetjes uit eigen tuin. Alles tamelijk klassiek en ogenschijnlijk simpel, maar super bereid en aldus een waar genot. Begeleid door prima wijnen. Ook hier ogenschijnlijk wat simpel, maar prima van smaak. Alles in een entourage die je buiten niet zou vermoeden. Relaxed en vriendelijk; puur als de smaken op het bord. Een warm bad daar in Koudekerke, op steenworp afstand van de fantastische duinen en het mooie strand van Vebenabos. We komen graag nog eens terug.

do 13 juni 2019