account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Morille

Restaurant Morille

Chef-eigenaar Dennis Willems heeft een grote voorliefde voor de natuur en voor alles wat de natuur te bieden heeft. Hij kent de Zeeuwse natuur op zijn duimpje en oogst daaruit - met respect en met mate - heerlijkheden als kruiden, bloemen, paddenstoelen en bessen zoals duindoornbessen. Op het oog oneetbare zaken als dennenappels, sparrentakken, schors en rendiermos verwerkt Dennis op een smaakvolle manier in zijn gerechten, waardoor een unieke en eigen keuken ontstaat. Naast de wildpluk gebruikt Dennis groente, kruiden en bloemen uit de eigen (moes)tuin. Vis komt uit de Noordzee, vlees en wild uit Zeeland en waar nodig aangevuld met topproducten uit de rest van de wereld.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 7.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rianne Dekker

Heerlijk gegeten! Lekkere smaken, puur, prachtig geserveerd! Een topper wat ons betreft. We komen graag nog eens terug voor een avond culinair genieten!

do 11 april 2019

Johan Heyman

Een culinaire aanwinst voor Koudekerke en omgeving. We hebben heerlijk gegeten in een mooi kader met een fijne bediening. Echt top!

za 23 maart 2019

Bram van der Schuyt

Spannende gerechten, zeer verfijnde smaken en combinaties, uitstekende service, zeer mooi opgezet interieur. Aanrader!

wo 20 februari 2019

Ernst Meyjes

14 februari....wat een fantastische avond! Vanaf de amuse tot aan de thee met friandises; mindblowing! Een mooi gerecht is fantastisch maar het moet ook lekker en in balans zijn. En dat is iets wat ze kunnen bij Morille. Bij elk gerecht werd er keurig uitgelegd wat er allemaal op je bord lag. Ook de wijnen waren voortreffelijk!. Een genot en een absolute aanrader...

do 14 februari 2019