account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Morille

Restaurant Morille

Eerlijk en onderscheidend koken met de beste producten van dichtbij en met een knipoog naar de natuur en de moestuin. Dat is Morille in een notendop.

Op de kaart vindt u gerechten met ingrediënten die zoveel mogelijk van dichtbij komen. Vis komt uit de Noordzee, vlees en wild uit Zeeland en groente komt zoveel mogelijk uit de eigen (moes)tuin. Chef-eigenaar Dennis Willems kent de Zeeuwse natuur op zijn duimpje en oogst daaruit - met respect en met mate - heerlijkheden als kruiden, bloemen, paddenstoelen en bessen. Dit lekkers uit de natuur voegt hij - ook weer met mate - toe aan zijn gerechten.

De kaart is klein en varieert met grote regelmaat. De gerechten zijn à la carte te bestellen, maar ook in de vorm van een drie- of viergangen keuzemenu. Voor een onderscheidende gastronomische ervaring is er het tastingmenu van vijf tot acht gangen. Onze menukaart is opgesteld conform de code van eer van Euro-Toques, welke naadloos aansluit bij het concept van Morille. De chef beweegt mee met het aanbod van de natuur en laat u zo het beste van het seizoen en van Zeeland proeven.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Super lekker gegeten met fantastische bijzondere gerechten. Zeer smaakvol en puur natuur. Gezellig, met een open haard en vriendelijke bediening.

wo 22 januari 2020

K.

Das Silvestermenü war eine gelungene Kombination aus 5 delikaten Gängen. Es wurden regionale und der Saison entsprechende Zutaten äußerst phantasievoll zubereitet und serviert. Besonders hervorzuheben ist die tolle Präsentation, zu der der Küchenchef eigens zu jedem Tisch kam und die einzelnen Gerichte vorstellte und sehr nett auf Rückfragen einging. Das gesamte Personal war sehr aufmerksam und bemühte sich uns auch in Deutsch zu erklären, worum es sich bei den jeweiligen Gerichten handelte. Sowohl der Preis für das Menü mit 50€ pro Person, als auch das Glas des Hausweines mit 4,50€ kann man nur als günstig für diese Qualität bezeichnen. Wir können die Morille nur empfehlen und bedanken uns für einen überaus genussvollen Abend!

di 31 december 2019

Almer Lucke

Fantastisch gegeten, prachtige gerechten, diep van smaak en vernuftig gecombineerd, zeer goede en vriendelijke bediening. Een parel zomaar in Koudekerke

vr 13 december 2019

J.

Gezellig bedrijf. Mooie gerechten en heerlijk gekookt. Vriendelijke en attente bediening. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. We komen graag terug.

do 28 november 2019