account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Morille

Restaurant Morille

Eerlijk en onderscheidend koken met de beste producten van dichtbij en met een knipoog naar de natuur en de moestuin. Dat is Morille in een notendop.

Op de kaart vindt u gerechten met ingrediënten die zoveel mogelijk van dichtbij komen. Vis komt uit de Noordzee, vlees en wild uit Zeeland en groente komt zoveel mogelijk uit de eigen (moes)tuin. Chef-eigenaar Dennis Willems kent de Zeeuwse natuur op zijn duimpje en oogst daaruit - met respect en met mate - heerlijkheden als kruiden, bloemen, paddenstoelen en bessen. Dit lekkers uit de natuur voegt hij - ook weer met mate - toe aan zijn gerechten.

De kaart is klein en varieert met grote regelmaat. De gerechten zijn à la carte te bestellen, maar ook in de vorm van een drie- of viergangen keuzemenu. Voor een onderscheidende gastronomische ervaring is er het tastingmenu van vijf tot acht gangen. Onze menukaart is opgesteld conform de code van eer van Euro-Toques, welke naadloos aansluit bij het concept van Morille. De chef beweegt mee met het aanbod van de natuur en laat u zo het beste van het seizoen en van Zeeland proeven.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jeroen Princen

Een aanrader om te bezoeken. Chef met eigen ideeën en signatuur in sfeervol restaurant en in Zeeland smaakt alle wildpluk lekkerder. We gaan over paar dagen weer!

vr 10 juli 2020

Marc Harrison

het was een groot genoegen om onze 7 cursussen te ervaren!

di 07 juli 2020

Zarah Maria van der Putten

We hebben GENOTEN!

za 04 juli 2020

Roland Van ijsseldijk

Afgelopen zaterdag bij Morille gegeten. In 1 woord super. Het was super verzorgd. Iedereen is super gastvrij. Ze leggen je echt in de watten! Dus voor iedereen die een culinaire avond willen, zeker een aanrader.

za 27 juni 2020