accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant Morille

Contact

Onze gerechten zijn grotendeels botanisch, afkomstig uit onze eigen moestuin, uit het wild en soms van kwekers en telers vlakbij. Een enkel gerecht wordt aangevuld met een lokaal en eerlijk stukje vis, vlees of wild. Daarnaast worden dierlijke producten als zuivel, eieren en honing gebruikt. Smaakmakers en condimenten als azijn en kombucha maken we zelf of komen van dichtbij. We streven er naar om alleen producten te gebruiken afkomstig binnen een straal van 15 kilometer. Duurzaamheid, puurheid, groen en lokaal zijn erg belangrijk. Dat laten we ook zien met ons lidmaatschap van Euro-Toques en ons ambassadeurschap van de GoodFish Foundation. Het aanbod van moestuin, veld, zee, bos en duin bepaalt het menu. En daarvan willen we u zoveel mogelijk laten proeven. Het menu bestaat uit 14 verfijnde creaties uit de natuur, van aperitiefhapjes tot amuses, gerechtjes tot en met het dessert. Optioneel kunnen lekkernijen als Zeeuwse oesters en Nederlandse kaas besteld worden.
  • Regionaal
  • Gault&Millau
  • Vegetarisch
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10Kwaliteit
  • 9.5/10Service
  • 9.1/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Het was fantastisch, smaakvol,super origineel en verfijnd. Hierbij wijnen gecombineerd, afkomstig uit de nabije omgeving.

za 26 november 2022

Cora Boele

Eten bij Morille is een feest voor alle zintuigen !

za 29 oktober 2022

C.

In alle rust kunnen eten van het eten en drinken. Ware kunstwerkjes waar je aan het eind van de avond precies vol van zit.

za 15 oktober 2022

J.

Heerlijk hoe de chef lokale producten weet om te toveren tot meesterwerkjes van hoog culinair niveau. Elk gerechtje bleef verbazen. Zeker de moeite om eens naar Koudekerke te gaan.

di 27 september 2022