account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Noir

Restaurant Noir

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Heerlijke avond beleefd bij Noir. Verrassende smaken met echt aandacht voor zowel het eten als het drinken. De service was prettig; vriendelijk, geïnteresseerd en vakkundig. We komen graag weer eens terug!

vr 31 juli 2020

L. uit Utrecht

Gezellig en ontspannen sfeer. Enthousiaste bediening met oog voor detail. Heerlijke gerechten. Goede prijs kwaliteit!

za 25 juli 2020

T. uit Utrecht

Prijs-kwaliteit onovertroffen in Utrecht! Grandioos, kom zeker terug!

za 18 juli 2020

Bas van Ommeren

We hebben lekker gegeten en een heel plezierige avond doorbegracht bij Noir. Bij heteten viel op dat er met aandacht gekookt is (eendeborst mooi rose ẽn warm), mooie accenten (parmezaan schuim bij de ravioli) door subtiel gebruik van kruiden en goed passende wijnen in het wijnarrangement. De bediening was prettig informeel. De setting was voor ons prima mede door de Corona maatregelen. Het is een ongekende luxe deze ruimte tussen de tafels (ik hoorde dat NOIR nu ongeveer 60% van het aantal couverts vegeleken met pre-cororna) maar dat geeft als gast een heerlijk gevoel van privacy en de gelegenheid tot persoonlijke gesprekken zonder het gevoel te hebben dat de aanpalende tafel de helft meekrijgt. Al met al zeer aanbevolen dus.

vr 17 juli 2020