accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Ons Jongens

Contact

Welkom bij Ons Jongens

Wij zijn de broers Dennis en Jan van Hout en willen u laten verrassen met onze culinaire ervaringen. Onze kookstijl is een combinatie van de klassieke, oer-Hollandse keuken en de moderne keuken met Franse invloeden.

Restaurant Ons jongens

Restaurant Ons Jongens opende zijn deuren in 2012 en is uitgegroeid tot een gezellig culinair huiskamerrestaurant in Someren-Eind tussen Eindhoven, Weert en Venlo.

Chef Jan van Hout werkte tijdens zijn koksopleiding bij sterrenrestaurants als De Treeswijkhoeve in Waalre en FG Restaurant in Rotterdam. In Ons Jongens combineert hij de klassieke Hollandse keuken met de moderne Franse keuken en een vleugje Azië. Het resultaat is een creatieve internationale keuken met veel smaak, want Jan vind dat eten vooral lekker moet zijn.

Culinair genieten

Bij Ons Jongens vinden we contact met de gast en beleving belangrijk. Uw avond moet anders dan anders zijn. Zo komt chef Jan vaak aan tafel om de gerechten zelf uit te serveren, om de saus uit te schenken of verrast hij met een bouillon van zelf geplukte paddenstoelen die hij in een reageerbuisje serveert. Alles is erop gericht om u een genoeglijke culinaire avond te bezorgen in een warme huiskamersfeer. Of zoals Jan zegt:”ik wil graag dat mensen zich thuis voelen bij ons”.

Bij Ons Jongens geniet u van een gezellige avond met eten op hoog niveau voor een aantrekkelijke prijs. De meeste gasten laten zich verrassen met het Chef’s menu. 3 gangen kost €35,- 5 gangen €47,50 en 7 gangen €60,-. Zelf kiezen uit de kaart kan natuurlijk ook.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.3/10Service
  • 9.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Wederom fantastisch lekker gegeten

zo 24 september 2023

P.

Na vele jaren weer terug geweest naar Ons Jonges en nog steeds uitstekend. Heerlijk drie gangen menu met goed op smaak gebrachte gerechten. Hoeveelheid was voor ons perfect. Ook het wijn menu complimenteerde de gerechten goed. Vooral de desert wijn was een aangename verrassing.

za 23 september 2023

M.

Heerlijk genieten. We komen graag terug!

do 07 september 2023

Leo Kivits

Geweldig. Verfijnde combinatie van verschillende smaaksensaties

za 02 september 2023