account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ons Jongens

Ons Jongens

Welkom bij Ons Jongens

Wij zijn de broers Dennis en Jan van Hout en willen u laten verrassen met onze culinaire ervaringen. Onze kookstijl is een combinatie van de klassieke, oer-Hollandse keuken en de moderne keuken met Franse invloeden.

Restaurant Ons jongens

Restaurant Ons Jongens opende zijn deuren in 2012 en is uitgegroeid tot een gezellig culinair huiskamerrestaurant in Someren-Eind tussen Eindhoven, Weert en Venlo.

Chef Jan van Hout werkte tijdens zijn koksopleiding bij sterrenrestaurants als De Treeswijkhoeve in Waalre en FG Restaurant in Rotterdam. In Ons Jongens combineert hij de klassieke Hollandse keuken met de moderne Franse keuken en een vleugje Azië. Het resultaat is een creatieve internationale keuken met veel smaak, want Jan vind dat eten vooral lekker moet zijn.

Culinair genieten

Bij Ons Jongens vinden we contact met de gast en beleving belangrijk. Uw avond moet anders dan anders zijn. Zo komt chef Jan vaak aan tafel om de gerechten zelf uit te serveren, om de saus uit te schenken of verrast hij met een bouillon van zelf geplukte paddenstoelen die hij in een reageerbuisje serveert. Alles is erop gericht om u een genoeglijke culinaire avond te bezorgen in een warme huiskamersfeer. Of zoals Jan zegt:”ik wil graag dat mensen zich thuis voelen bij ons”.

Bij Ons Jongens geniet u van een gezellige avond met eten op hoog niveau voor een aantrekkelijke prijs. De meeste gasten laten zich verrassen met het Chef’s menu. 3 gangen kost €35,- 5 gangen €47,50 en 7 gangen €60,-. Zelf kiezen uit de kaart kan natuurlijk ook.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Leon Teepen

Bijzonder fijne avond gehad! Ons Jongens is een juweeltje. Hoog nivo en bijzonder prettige sfeer. Complimenten!

do 01 oktober 2020

Linda Janssen

Wederom heerlijk gegeten! Genoten...

zo 20 september 2020

Stan van Doren

Een zeer gezellige avond gehad, waarbij kwaliteit en een persoonlijke sfeer naar boven kwam. Verrassende gerechten met een herkenbaar karakter. Wij gaan zeker nog een keer terug.

za 19 september 2020

H.

Vanavond gegeten bij een pretentieloze chef die sterwaardige gerechten presenteerde gepaard met zeer goede wijnen en dito bediening.Deze chef is uit goed Hout gesneden. Tartaar van rund op oosterse wijze , paling uit de buurt met een beurre blanc,langgegaarde lamsneck, weide rund met groentjes. Alles met passende sausen en garnituren. Oh ja het toetje hangop witte chocolade suikermaïs en nog wat niet te zoet maar top. Eigenlijk een udo momentje in Someren-Eind. Udo Göebel MV Restaurant Ons Jongens Vinolento. Genoten top op het bot.

za 19 september 2020