account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Petossi

Restaurant Petossi

In hartje Haarlem, de multiculinaire keuken vol Hollandse trots.
Bij Petossi houden we van gerechten met producten van eigen bodem en wereldse smaken.
Onze keuken is verfijnd en verrassend te noemen. De keuze wordt eenvoudig.
U kiest een aantal gangen uit ons "Chefs menu", wat de pot schaft, en wij vertellen u met liefde wat u allemaal mag verwachten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

Robbert van Soest

Een pareltje in Haarlem. Chef Bart en zijn team heeft ons verrast met smaak- en oogstrelende gerechten, chapeau!

vr 20 juli 2018

Dominique Israel

Heerlijk eten, intieme sfeer en duidelijke uitleg over de gerechten! De gastvrouw neemt de tijd om even een praatje te maken en de chef als er tijd is ook, daarnaast zijn de gerechten goed opgebouwd met heerlijke producten uit Nederland en voegen ze hier zelf wereldse smaken aan toe. Voor iedereen geschikt die eens een verassing op het bordje gepresenteerd wilt krijgen. Zondermeer een verborgen juweeltje van Haarlem!

wo 18 juli 2018

N.

Wat een geweldige tent! Het eten is een verrassing, de aankleding voelt als thuis en de rekening valt enorm mee. Wat wil je nog meer?

do 12 juli 2018

Hans de Bruijn

Een heerlijk avondje uit! Prachtige gerechten met producten van het seizoen! Met heerlijke bijpassende wijnen ! Vooral de extra amuses maakte het tot een feestje! Een aanrader voor ren gezellig avondje uit, met onze complimenten voor de chef en zijn bediening !

wo 11 juli 2018