Resengo - Reserveer bij Restaurant Petossi in Haarlem friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Restaurant Petossi

Restaurant Petossi

In hartje Haarlem, de multiculinaire keuken vol Hollandse trots.
Bij Petossi houden we van gerechten met producten van eigen bodem en wereldse smaken.
Onze keuken is verfijnd en verrassend te noemen. De keuze wordt eenvoudig.
U kiest een aantal gangen uit ons "Chefs menu", wat de pot schaft, en wij vertellen u met liefde wat u allemaal mag verwachten.
Stel een vraag
koop cadeaubon

9.3

Gebaseerd op 87 Beoordelingen
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

B. uit Haarlem

Wat er uit sprong is het plezier van het personeel en het contact dat ze leggen. Ze hebben er echt een leuke avond van gemaakt voor ons - met als slot een geweldige verjaardagsverrassing.

Vr 12 januari 2018

Jos Stam

We hebben behalve van het heerlijke eten, ook genoten van de klantvriendelijke en professionele bediening. Het was een heerlijke avond geworden.

Wo 10 januari 2018

V.

Fijne avond met m'n meisje bij Petossi. Mooie verzorgde gerechten met hier en daar een onverwachte twist (bijv. bokbier tussen het wijnarrangement omdat dit beter bij het gerecht past). Heerlijk gegeten!

Vr 29 december 2017

Ilze Van Dongen

Heerlijk gegeten en de plek is ook nog eens erg knus en gezellig. We hebben ons laten verrassen. De gerechten waren bijzonder en mooi gereserveerd . Bij ieder gerecht uitleg over wijn en spijs. Van zeven tot half twaalf genoten van een HEERLIJKE avond. Dank jullie wel! Echt goeie Petossi!

Wo 27 december 2017