account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Pirandello

Restaurant Pirandello

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
  • Afhalen
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wil Gorissen

Wij weten niet waarom wij al zo lang niet meer bij jullie zijn geweest. We waren alle vier aangenaam verrast en wij hebben een bijzonder fijne avond bij jullie beleefd. De menu"s met ruime keuze en variatie, maakt niet uit wat je zou kiezen voor ieder wat wils. De bediening was vlot en attent. U zult ons snel weerzien, en onze tafelgenoten delen deze mening.

ma 27 juni 2022

Henk den Arend

Zeer aangenaam vertoeven met zeer vriendelijk en professioneel personeel. Prima kwaliteit voor een normale prijs. Prachtige locatie en zeer aan te bevelen.

di 21 juni 2022

Denise Stahlie

We waren heel erg onder de indruk van de locatie maar we hebben ook heerlijk gegeten! Het was heerlijk weer en de service was subliem! Dennis weet precies wat de klanten nodig hebben om het het onvergetelijke ervaring te worden! We komen zker terug!

vr 17 juni 2022

Dennis Proost

Zelden zo lekker gegeten! De locatie, personeel, het geheel, de smaak sensatie... We hadden voor het 5 gangen menu gekozen met de aangepaste wijnen. Kort gezegd " klasse"

do 09 juni 2022