account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tapas Bar & Restaurant Proto

Tapas Bar & Restaurant Proto

De blikseminslag in 2020 verbrandde alles waar we de 20 jaren ervoor aan bouwden: onze net weer volledig verbouwde zaak brandde volledig af. Eventjes leek ook onze jongensdroom in vlammen op te gaan. Eventjes, dus. Want onze familie is zoveel sterker dan dat! En onze ‘chosen family’, onze community en gasten, bleken dat ook te zijn. De kracht, liefde en vertrouwen was de brandstof om door te pakken. Je ziet dit in ons mooiste, tofste en meest bijzondere restaurant tot nu toe. Je proeft, voelt en ervaart dit in de gerechten op onze kaart. In onze persoonlijke drive en passie. En in de liefde voor eten die voelbaar in de lucht hangt. Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie support, steun en donaties en ontmoeten jullie graag snel met open armen in PROTO.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Tamara Overklift

Proto is een prachtige zaak geworden! De service was goed zoals altijd en we hebben de lekkerste club sandwich gegeten ever. Echt een aanrader, alles vers en superlekker!

wo 24 november 2021

T Kroon- Baas

Heerlijk gegeten en top bediening!

di 23 november 2021

S.

Ontzettend lekker geluncht.

ma 22 november 2021

M.

Genoten van een heerlijke lunch bij ons favoriete restaurant

zo 21 november 2021