account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Swaenenburg

Restaurant Swaenenburg

Back to my roots …

Mijn naam is Tom Verhaeghe. Als vijftienjarige zette ik mijn eerste stappen in de keuken. Een jong ventje met een grote droom en ik startte als stagiair-kok in Swaenenburg. Zeventien jaar later krijg ik de kans terug te keren en van Swaenenburg mijn eigen restaurant te maken. Deze kans wil ik met beide handen grijpen en samen met mijn team men droom waarmaken.

De kunst van de ontmoeting

Samen met het ganse team zorgen we ervoor dat een etentje in Swaenenburg een ware belevenis wordt! Genieten van leuke momenten in een gemoedelijke sfeer. Een gevoel van ‘op je gemak’ zijn! Welkom, ga zitten en geniet!

Aanbod

Denk aan verse fingerfood, heerlijke cocktails of een fris wijntje op ons zomers terras! Dagelijks bieden we een verse lunch aan die de zakenman maar ook de oma op het einde van de straat bekoort. De lunch is lekker, snel en eerlijk. Of kom gezellig dineren en kies aan de kaart! Ik koos voor een menukaart met klassieke Franse gerechten in een modern jasje.

Feestlocatie

Swaenenburg is niet enkel een restaurant, hotel maar ook een feestlocatie! Dit is de perfecte locatie om familiefeesten, huwelijksfeesten en babyborrels te organiseren. Een privé terras, een feestelijk aangeklede ruimte en een feilloze catering zorgen voor een topdag!

Bedrijven kunnen er tijdens de week seminaries, vergaderingen en teambuildingactiviteiten organiseren. Onze formules zijn inclusief de nodige catering.

Hotel Swaenenburg

Het hotel is de perfecte aanvulling van onze feestlocatie! Blijf er overnachten samen met je gasten na een fantastisch feest. Binnenkort wordt het hotel volledig vernieuwd. Hou onze facebookpagina in het oog en volg de werken op de voet.

https://www.facebook.com/swaenenburg
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Zeer vlot en vriendelijk

za 24 juli 2021

M. uit Oostrozebeke

lekker eten in een mooie locatie

za 19 juni 2021

Van de Maele Evelien

Ons eerste bezoek aan restaurant Swaeneburg was onmiddellijk een shot in de roos! Vriendelijke ontvangst, vlotte bediening en de cote a l'os met handgesneden frietjes was om je vingers van af te likken. Kortom, zeker een aanrader!

vr 18 juni 2021

Kristien Vandenberghe

Verse produkten met liefde bereid ...een echte aanrader...wij komen zeker terug!

za 12 juni 2021