account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Swaenenburg

Restaurant Swaenenburg

Back to my roots …

Mijn naam is Tom Verhaeghe. Als vijftienjarige zette ik mijn eerste stappen in de keuken. Een jong ventje met een grote droom en ik startte als stagiair-kok in Swaenenburg. Zeventien jaar later krijg ik de kans terug te keren en van Swaenenburg mijn eigen restaurant te maken. Deze kans wil ik met beide handen grijpen en samen met mijn team men droom waarmaken.

De kunst van de ontmoeting

Samen met het ganse team zorgen we ervoor dat een etentje in Swaenenburg een ware belevenis wordt! Genieten van leuke momenten in een gemoedelijke sfeer. Een gevoel van ‘op je gemak’ zijn! Welkom, ga zitten en geniet!

Aanbod

Denk aan verse fingerfood, heerlijke cocktails of een fris wijntje op ons zomers terras! Dagelijks bieden we een verse lunch aan die de zakenman maar ook de oma op het einde van de straat bekoort. De lunch is lekker, snel en eerlijk. Of kom gezellig dineren en kies aan de kaart! Ik koos voor een menukaart met klassieke Franse gerechten in een modern jasje.

Feestlocatie

Swaenenburg is niet enkel een restaurant, hotel maar ook een feestlocatie! Dit is de perfecte locatie om familiefeesten, huwelijksfeesten en babyborrels te organiseren. Een privé terras, een feestelijk aangeklede ruimte en een feilloze catering zorgen voor een topdag!

Bedrijven kunnen er tijdens de week seminaries, vergaderingen en teambuildingactiviteiten organiseren. Onze formules zijn inclusief de nodige catering.

Hotel Swaenenburg

Het hotel is de perfecte aanvulling van onze feestlocatie! Blijf er overnachten samen met je gasten na een fantastisch feest. Binnenkort wordt het hotel volledig vernieuwd. Hou onze facebookpagina in het oog en volg de werken op de voet.

https://www.facebook.com/swaenenburg
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marijke Soetaert

Mooi en gezellig restaurant, uiterst vriendelijke bediening en super eten.

vr 01 oktober 2021

kristine vanassche

Voor herhaling vatbaar... Proficiat...

vr 24 september 2021

P.

Heerlijk gegeten, aangename sfeer, toprestaurant met zeer goede bediening

za 18 september 2021

C.

Het was ons eerste bezoek aan jullie restaurant en we vonden het fantastisch,lekker ,gezellig en Top ! Super vriendelijke bediening,voor herhaling vatbaar! We komen zeker terug !

vr 27 augustus 2021