account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Ten Doele

Restaurant Ten Doele

Restaurant Ten Doele aan de Leopoldstraat 34 in Blankenberge is een echte aanrader. Op een toplocatie vlakbij de markt, de haven en de zee begroet gastvrouw Mieke Govaert u hartelijk voor een echte culinaire belevenis.

Mieke Govaert baat het restaurant samen met haar broer Karel uit. Als chef-kok is hij met zijn team verantwoordelijk voor de traditionele en verfijnde Belgisch-Franse keuken.

De ouders van Mieke en Karel startten in 1978 Restaurant en feestzaal Hoeve Ten Doele in Zuienkerke op, dat later in 2004 door broer en zus werd overgenomen. In januari 2015 brandde dit bekende restaurant af.

Restaurant Ten Doele in Blankenberge is een familiaal restaurant met plaats voor ongeveer 50 personen, waar de sfeer en de vlotte en vriendelijke bediening meteen opvallen. Alle gerechten zijn perfect in balans en natuurlijk huisgemaakt met verse en smaakvolle producten aangepast aan de seizoenen.

U kunt à la carte kiezen uit onze eerlijke gerechten of u laten verleiden door onze bekende “Menu Ten Doele”.
We presenteren u daarbij natuurlijk ook graag onze mooie wijnkaart.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Prachtig kader en interieur echt een klassezaak, topkeuze aan gerechten en zeer lekkere, fijne en verzorgde borden. Topbrasserie, parel aan de kust!

zo 18 oktober 2020

Miguel Zonnekeyn

Altijd een culinear festijn bij ten Doele. Tot in de puntjes verzorgd. Een echte aanrader.

zo 18 oktober 2020

Maureen Oosterlynck

Zoals altijd de max !!!!

zo 18 oktober 2020

Kurt De Wree

Nog een prachtige eetbeleving gehad samen met de jarige .. dat dit een toprestaurant is dat zich aan alle regels houd .. dat dit moet sluiten slaat velen op het hart ..

zo 18 oktober 2020