account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Ten Doele

Restaurant Ten Doele

Restaurant Ten Doele aan de Leopoldstraat 34 in Blankenberge is een echte aanrader. Op een toplocatie vlakbij de markt, de haven en de zee begroet gastvrouw Mieke Govaert u hartelijk voor een echte culinaire belevenis.

Mieke Govaert baat het restaurant samen met haar broer Karel uit. Als chef-kok is hij met zijn team verantwoordelijk voor de traditionele en verfijnde Belgisch-Franse keuken.

De ouders van Mieke en Karel startten in 1978 Restaurant en feestzaal Hoeve Ten Doele in Zuienkerke op, dat later in 2004 door broer en zus werd overgenomen. In januari 2015 brandde dit bekende restaurant af.

Restaurant Ten Doele in Blankenberge is een familiaal restaurant met plaats voor ongeveer 50 personen, waar de sfeer en de vlotte en vriendelijke bediening meteen opvallen. Alle gerechten zijn perfect in balans en natuurlijk huisgemaakt met verse en smaakvolle producten aangepast aan de seizoenen.

U kunt à la carte kiezen uit onze eerlijke gerechten of u laten verleiden door onze bekende “Menu Ten Doele”.
We presenteren u daarbij natuurlijk ook graag onze mooie wijnkaart.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T. uit Zuienkerke

Het was heerlijk. Heel gezellig. Top bediening. Geniet nu van jullie verlof. Groetjes Fre en Tina.

do 21 oktober 2021

Annie Dehantschutter

Parfait sur toute la ligne! Fraicheur absolue des mets dont la préparation était impeccablement soignée. Le service s avérait ordonné et s accompagnait de conseils avisés témoignant de professionnalisme. L accueil chaleureux nous entourait des notre arrivée dans les lieux

za 16 oktober 2021

Steve Verstappen

Proficiat aan het ganse team voor de aangename ontvangst, super bediening en heerlijke gerechten. We hebben er opnieuw van genoten.

za 16 oktober 2021

I. uit Blankenberge

Topzaak, topgerechten en toppersoneel! De ultieme aanrader in Blankenberge.

vr 15 oktober 2021