account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Ten Doele

Restaurant Ten Doele

Restaurant Ten Doele aan de Leopoldstraat 34 in Blankenberge is een echte aanrader. Op een toplocatie vlakbij de markt, de haven en de zee begroet gastvrouw Mieke Govaert u hartelijk voor een echte culinaire belevenis.

Mieke Govaert baat het restaurant samen met haar broer Karel uit. Als chef-kok is hij met zijn team verantwoordelijk voor de traditionele en verfijnde Belgisch-Franse keuken.

De ouders van Mieke en Karel startten in 1978 Restaurant en feestzaal Hoeve Ten Doele in Zuienkerke op, dat later in 2004 door broer en zus werd overgenomen. In januari 2015 brandde dit bekende restaurant af.

Restaurant Ten Doele in Blankenberge is een familiaal restaurant met plaats voor ongeveer 50 personen, waar de sfeer en de vlotte en vriendelijke bediening meteen opvallen. Alle gerechten zijn perfect in balans en natuurlijk huisgemaakt met verse en smaakvolle producten aangepast aan de seizoenen.

U kunt à la carte kiezen uit onze eerlijke gerechten of u laten verleiden door onze bekende “Menu Ten Doele”.
We presenteren u daarbij natuurlijk ook graag onze mooie wijnkaart.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H. uit Brugge

Het was weer superlekker zoals altijd!! We komen zeker terug!!

zo 23 juni 2019

Eddy Derom

Top restaurant in Blankenberge Hier is alles gewoon top,wij zouden nooit kunnen denken om hier niet te komen eten bij een bezoek aan Blankenberhe. Een prachtig uitgebalanceerde kaart, mooi gecombineerde gerechten en zeer professionele maar tegelijkertijd uiterst vriendelijke service. Superlatieven zijn hier op hun plaats.

zo 23 juni 2019

P. uit laarne

Zeer aangenaam verrast voor ons eerst bezoek

vr 21 juni 2019

R.

zeker een aanrader

vr 21 juni 2019