account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Ten Doele

Restaurant Ten Doele

Restaurant Ten Doele aan de Leopoldstraat 34 in Blankenberge is een echte aanrader. Op een toplocatie vlakbij de markt, de haven en de zee begroet gastvrouw Mieke Govaert u hartelijk voor een echte culinaire belevenis.

Mieke Govaert baat het restaurant samen met haar broer Karel uit. Als chef-kok is hij met zijn team verantwoordelijk voor de traditionele en verfijnde Belgisch-Franse keuken.

De ouders van Mieke en Karel startten in 1978 Restaurant en feestzaal Hoeve Ten Doele in Zuienkerke op, dat later in 2004 door broer en zus werd overgenomen. In januari 2015 brandde dit bekende restaurant af.

Restaurant Ten Doele in Blankenberge is een familiaal restaurant met plaats voor ongeveer 50 personen, waar de sfeer en de vlotte en vriendelijke bediening meteen opvallen. Alle gerechten zijn perfect in balans en natuurlijk huisgemaakt met verse en smaakvolle producten aangepast aan de seizoenen.

U kunt à la carte kiezen uit onze eerlijke gerechten of u laten verleiden door onze bekende “Menu Ten Doele”.
We presenteren u daarbij natuurlijk ook graag onze mooie wijnkaart.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Roos Van Hoorebeeck

Super lekker restaurant vriendelijke ontvangst aan te raden

zo 26 januari 2020

Koen Verlooy

Weeral geweldig genoten van het heerlijke eten en de topservice. Dankjewel Ten Doele team.

za 25 januari 2020

Kris Mertens

We kennen ondertussen restaurant Ten Doele goed. Steeds weer zijn we verrast door de kwaliteit en de goede service; felicitaties aan het ganse team !

za 25 januari 2020

Tony Goedbloed

Super gegeten, de zalm Richelieu met extra cavia’s is zeker de moeite om bij te bestellen prachtige smaak combinaties en een wereld van versheid van alle gerechten ! Als je tevreden wil buite. Gaan bezoek dan zeker ten doele ! Familie Tony Goedbloed -Dudzele

vr 24 januari 2020