account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant The Knott

Restaurant The Knott

Restaurant The Knott is gevestigd in Den Haag aan de Laan van Nieuw Oost-Indië. Chef-kok Sebastiaan Knottnerus staat aan het roer, de kookstijl is modern Frans en seafood voert de boventoon. Bij The Knott draait het om seizoensgebonden, lokale producten. Er is één menu met uitzonderlijke en unieke gerechten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Maaike Blijenberg

Het door ons gekozen 5 gangen menu was verrassend, zeer smaakvol en de gastheren waren vriendelijk, duidelijk maar zorgden ook voor een gezellige avond. Voor de signature dish komen we zeker nog eens (en nog eens) terug. Dit restaurant is een aanrader voor mensen die de Haagse restaurants in het centrum nu wel kennen, maar zeker ook voor visliefhebbende bezoekers van buiten Den Haag.

vr 01 november 2019

R.

Gisteren voor de eerste keer gedineerd bij Restaurant The Knott. We werden hartelijk welkom geheten door de manager/sommelier Thomas. Een restaurant met een chique rustige uitstraling en ruim opgezet. Een keuze uit 10 gangen, met mooie gerechten vanuit een visie voor Dutch Cuisine. Met name de langoustine carpaccio en de bouillabaisse met coquilles, de werkelijk uitmuntende kazen en het toetje met duindoornbes waren excellent. Ook de paring wines waren door sommelier Thomas met zorg en kennis gekozen. Na afloop van het diner nog even nagepraat met eigenaar/cuisinier Sebastiaan Knottnerus. We kijken uit naar ons volgende bezoek.

vr 25 oktober 2019

Y.

The atmosphere is very nice and pleasant. The music is good and not too loud. The waiter was competent and helpful . The food is excellent,really elaborated and full of surprises.. Nice talk with the chef who shoes a real wish to propose something new.The pastry cook had just made a new dessert which was outstanding .

vr 18 oktober 2019

N.

Uitstekend gedineerd. Ja het was niet het goedkoopste etentje dat we hebben gehad, maar was dan wel kwalitatief een van de meest hoogstaande. Bijzonder hoe vele smaken samen kwamen en het wijnarrangement naadloos aansloot bij de gerechten. We’ll be back!

vr 04 oktober 2019