no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Truffelaer

Truffelaer

Smaakvolle gerechten, mooie wijnen en een gastvrije, ongedwongen sfeer: dat is Truffelaer Veldhoven.
In ons gezellige restaurant draait alles om genieten. Van de beste dagverse producten bereiden wij verrassende gerechten met een opvallend pure smaak. Onder invloed van de Bourgondische, de Franse en de Italiaanse keuken biedt onze kaart een opvallende combinatie van mooie klassiekers en bijzondere nieuwkomers. Vlees, vis en vegetarisch. Onze gerechten worden met passie bereid en met zorg gepresenteerd.

Bij Truffelaer Veldhoven bent u van harte welkom voor een ontspannen lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel met een hapje. Ons stijlvolle pand heeft een aangenaam intieme sfeer. De uitstraling is klassiek, de inrichting modern en warm. Op ons terras kunt u optimaal profiteren van de mooiste dagen van het jaar. Ook hier vormen onze uitstekende keuken, vriendelijke bediening en comfortabele stoelen de juiste ingrediënten voor een heerlijke avond met de smaak van het goede leven. Ervaar het zelf! Kom genieten bij Truffelaer Veldhoven.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

Gerrit Nelissen

Lekker eten zoals we dat gewoon zijn bij de truffelaer, ook de wijn gekregen waar we om vroegen, houtgelagerde Chardonnay welke uitstekend smaakte, wij komen altijd met plezier terug als we in de buurt zijn.

za 02 juni 2018

Stefan van der Velden

Genoten als altijd. Vriendelijk personeel die weten waarover het gaat! Duidelijke uitleg over de gerechten en zeer complete uitleg over de bijbehorende wijn. Kortom genieten op niveau...

wo 30 mei 2018

Bas Haasakker

Goede ambiance, goede bediening en perfect eten.

vr 25 mei 2018

Bert Kleingeld

Sfeervol restaurant waar wij weer lekker hebben gegeten. Goede keuken en prima bediening. Aanrader!

do 10 mei 2018