Resengo - Reserveer bij Truffelaer in Veldhoven friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Truffelaer

Truffelaer

Smaakvolle gerechten, mooie wijnen en een gastvrije, ongedwongen sfeer: dat is Truffelaer Veldhoven.
In ons gezellige restaurant draait alles om genieten. Van de beste dagverse producten bereiden wij verrassende gerechten met een opvallend pure smaak. Onder invloed van de Bourgondische, de Franse en de Italiaanse keuken biedt onze kaart een opvallende combinatie van mooie klassiekers en bijzondere nieuwkomers. Vlees, vis en vegetarisch. Onze gerechten worden met passie bereid en met zorg gepresenteerd.

Bij Truffelaer Veldhoven bent u van harte welkom voor een ontspannen lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel met een hapje. Ons stijlvolle pand heeft een aangenaam intieme sfeer. De uitstraling is klassiek, de inrichting modern en warm. Op ons terras kunt u optimaal profiteren van de mooiste dagen van het jaar. Ook hier vormen onze uitstekende keuken, vriendelijke bediening en comfortabele stoelen de juiste ingrediënten voor een heerlijke avond met de smaak van het goede leven. Ervaar het zelf! Kom genieten bij Truffelaer Veldhoven.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

Paul Foederer

Het was weer heerlijk. Prettige sfeer.en een goede akoestiek.lekkere wijntjes ook.

Do 08 maart 2018

M. uit Veldhoven

Gekozen voor een 3 gangen verrassingsmenu met voor-tussen-hoofd. Heerlijk gegeten, uitstekende kwaliteit en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!

Di 27 februari 2018

J.

We hebben ervan genoten. Het eten en de wijnen waren heerlijk.

Do 22 februari 2018

Margreet Hogendoorn

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, de tijd tussen de gerechten was perfect

Di 20 februari 2018