account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Truffelaer

Truffelaer

Smaakvolle gerechten, mooie wijnen en een gastvrije, ongedwongen sfeer: dat is Truffelaer Veldhoven.
In ons gezellige restaurant draait alles om genieten. Van de beste dagverse producten bereiden wij verrassende gerechten met een opvallend pure smaak. Onder invloed van de Bourgondische, de Franse en de Italiaanse keuken biedt onze kaart een opvallende combinatie van mooie klassiekers en bijzondere nieuwkomers. Vlees, vis en vegetarisch. Onze gerechten worden met passie bereid en met zorg gepresenteerd.

Bij Truffelaer Veldhoven bent u van harte welkom voor een ontspannen lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel met een hapje. Ons stijlvolle pand heeft een aangenaam intieme sfeer. De uitstraling is klassiek, de inrichting modern en warm. Op ons terras kunt u optimaal profiteren van de mooiste dagen van het jaar. Ook hier vormen onze uitstekende keuken, vriendelijke bediening en comfortabele stoelen de juiste ingrediënten voor een heerlijke avond met de smaak van het goede leven. Ervaar het zelf! Kom genieten bij Truffelaer Veldhoven.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Wij hebben wederom uitstekend getafeld. Daarom komen wij steeds weer terug. De bediening, zoals altijd heel vriendelijk en goed.

zo 10 november 2019

Y.

We hebben genoten, volgende keer nemen we het wildmenu 😘 Nu hadden we vis 😋

vr 01 november 2019

Charlie Slaager

Wat wij bijzonder knap vinden is dat het hoofdgerecht (veel verschillende, we waren met 10 personen) gelijkertijd op tafel kwam. Het eten was wederom perfect, en de service niet minder. een verdiende 10. Venta Benelux B.V. Charlie Slaager

wo 23 oktober 2019

Luc Claus

Een topavond met lekkere wijn en een smakelijk menu, Bedankt!

wo 23 oktober 2019