account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Truffelaer

Truffelaer

Smaakvolle gerechten, mooie wijnen en een gastvrije, ongedwongen sfeer: dat is Truffelaer Veldhoven.
In ons gezellige restaurant draait alles om genieten. Van de beste dagverse producten bereiden wij verrassende gerechten met een opvallend pure smaak. Onder invloed van de Bourgondische, de Franse en de Italiaanse keuken biedt onze kaart een opvallende combinatie van mooie klassiekers en bijzondere nieuwkomers. Vlees, vis en vegetarisch. Onze gerechten worden met passie bereid en met zorg gepresenteerd.

Bij Truffelaer Veldhoven bent u van harte welkom voor een ontspannen lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel met een hapje. Ons stijlvolle pand heeft een aangenaam intieme sfeer. De uitstraling is klassiek, de inrichting modern en warm. Op ons terras kunt u optimaal profiteren van de mooiste dagen van het jaar. Ook hier vormen onze uitstekende keuken, vriendelijke bediening en comfortabele stoelen de juiste ingrediënten voor een heerlijke avond met de smaak van het goede leven. Ervaar het zelf! Kom genieten bij Truffelaer Veldhoven.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

E.

Prima eten met daarbij passende wijnen. Top.

wo 15 augustus 2018

E.

Wij hebben wederom voor een redelijke prijs heerlijk gegeten. De porties waren qua grootte op elkaar afgestemd, de smaken waren origineel en tongstrelend.

zo 12 augustus 2018

Maurice De Wert

Heerlijk gegeten. Mooie ambiance. Mooie gedekte tafel en speciaal op ons verzoek een ronde tafel in orde gemaakt.

za 04 augustus 2018

Hester Oerlemans

Heerlijke gerechten en geweldige service! Uitgebreide informatie over de wijnen die worden geschonken. We hebben een heerlijke avond gehad!

zo 29 juli 2018