account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Truffelaer

Truffelaer

Smaakvolle gerechten, mooie wijnen en een gastvrije, ongedwongen sfeer: dat is Truffelaer Veldhoven.
In ons gezellige restaurant draait alles om genieten. Van de beste dagverse producten bereiden wij verrassende gerechten met een opvallend pure smaak. Onder invloed van de Bourgondische, de Franse en de Italiaanse keuken biedt onze kaart een opvallende combinatie van mooie klassiekers en bijzondere nieuwkomers. Vlees, vis en vegetarisch. Onze gerechten worden met passie bereid en met zorg gepresenteerd.

Bij Truffelaer Veldhoven bent u van harte welkom voor een ontspannen lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel met een hapje. Ons stijlvolle pand heeft een aangenaam intieme sfeer. De uitstraling is klassiek, de inrichting modern en warm. Op ons terras kunt u optimaal profiteren van de mooiste dagen van het jaar. Ook hier vormen onze uitstekende keuken, vriendelijke bediening en comfortabele stoelen de juiste ingrediënten voor een heerlijke avond met de smaak van het goede leven. Ervaar het zelf! Kom genieten bij Truffelaer Veldhoven.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Een restaurant met een heel prettige sfeer. Één van ons was vertraagd en daar dacht de bediening perfect in mee. Verder een uitstekende kaart met prima wijnkeuze

vr 08 februari 2019

Casper Paar

Fantastisch 3 gangen verassings menu met een heerlijk flesje Enate, Chardonnay.

vr 08 februari 2019

Z.

It was a perfect and pleasant dinner. Food was fantastic, service and atmosphere were spot on. The food was great value for the price. I definitely will visit again and recommend to my friends.

vr 08 februari 2019

Han Hofhuis

Alles was prima, het was een waar genoegen om bij jullie te zijn. Ga zo door!!!!!!!!!!

za 26 januari 2019