account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Venise

Restaurant Venise

Reeds sinds 1970 , meer dan 40 jaar , baat de familie Roger Soen - Denise Pylyser deze familiezaak uit. De zaak onderging reeds verschillende malen een verbouwing.In 2001 werd de laatste maal verbouwd.
De 'Venise' vond zijn oorsprong begin de jaren '50 , waar Patisserie 'Degreef' ook zijn eerste ijsjes verkocht. Daar kon je deze dan aan een tafeltje nuttigen. De 'ijssalons' werden een feit. Begin de jaren '60 werden deze voortgezet en gemoderniseerd door de familie Lucidarme. Een terras werd aangezet en we waren vertrokken voor een lange reis...
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sonia Boschmans

We hadden gereserveerd voor onze familie ( 9 pers 2 kinderen en 1 hondje) en werden zeer vriendelijk ontvangen. De bediening is super vriendelijk en het eten heel lekker. De zeetong was kraakvers en juist goed gebakken met een lekker tartaarsausje erbij en nog een lekker slaatje en frietjes. Ook de andere gerechten waren zeer lekeer. Ondanks dat het restaurant vol zat, werden we snel bediend. Het is ook een mooi interieur en alles is zeer netjes (ook de toiletten). We keren zeker terug als we in de buurt zijn. Bedankt!

zo 13 oktober 2019

Kris Van Cutsem

Altijd super in de Venise! Zeer lekker eten, vlotte en joviale bediening. Een absolute topper in Oostduinkerke. Geen wonder dat het altijd volgeboekt is!

za 12 oktober 2019

Bjorn De Corte

Heel lekker en vriendelijk personeel zoals we gewoon zijn

zo 29 september 2019

T. uit Hulste

Su-per-lekker! Hele ontspannen avond gehad!

za 28 september 2019