Resengo - Reserveer bij Restaurant Venitien in Blankenberge friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Restaurant Venitien

Restaurant Venitien

De Venitien in Blankenberge is sinds jaar en dag gekend . De familie Wymeels nam er in 1970 het roer in handen en nu , 37 jaar later werd besloten om het trouwe kliënteel te verwelkomen in een volledig nieuw kader ontworpen door Antoine Pinto
De prijs/kwaliteit, de gezelligheid en de klantvriendelijke bediening zullen echter steeds de hoofdtroeven blijven .
Genietend van een prachtig uitzicht op ons Noordzeestrand kan zowel groot als klein er terecht voor een drankje , lekkere lunch of diner , een heerlijke dagschotel of een hapje .
Kom zeker ook eens onze heerlijk , verse oesterbar degusteren.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

T.

Nadat we onze dochter haar lentefeest hebben georganiseerd in Venetien blijven we telkens komen. Super personeel, eten en bediening. Kan niet beter !

Vr 16 maart 2018

L.

Een eerlijke, heerlijke maaltijd in een al even mooi en gezellig kader. Heel vriendelijke bediening. Top!

Za 10 maart 2018

Sandra Dehaes

Vlot en aangenaam

Vr 09 maart 2018

Kurt en Tamara Adriaensens

Eten en service zijn top, de mensen die je bedienen zorgen ervoor dat je een aangenaam en vooral welkom gevoel krijgt, hier maken ze het verschil tussen je in de watten leggen of je behandelen als een toerist zoals op de meeste plaatsen. Dank jullie voor (alweer) het lekkere eten en vooral professionele en vriendelijke bediening.

Di 13 februari 2018