account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Versaen

Restaurant Versaen

Openingstijden:
Zondag en Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Donderdag: 12.00-14.00 Lunch, 18.00-21.30 Diner.
Vrijden en Zaterdag: 12.00-14.00 Lunch, 18.30-21.30 Diner.

Liefde voor het vak... voor eten, wijnen, Brabantse gezelligheid. Seizoensgebonden (regionale) producten, kwaliteit, no-nonsense...... Samenkomend in een restaurant, gerund door chefkok Hans Derks; Restaurant Versaen.

Restaurant Versaen is een restaurant waar met eerlijke producten en met de seizoenen mee gekookt wordt. De basis is een Frans mediterrane keuken, aangevuld met licht Aziatische smaken en moderne invloeden.
De nadruk ligt op betaalbare producten en wijnen. De wijnen zijn voornamelijk uit de oude wereld afkomstig, maar er is ook ruimte voor enkele mooie Nederlandse wijnen op de wijnkaart.

Hiernaast hebben wij een ruime keuze aan alcoholvrije sappen en cocktails. Wat mag u als gast van Versaen verwachten? Heerlijke gerechten, lekkere drankjes, sfeervol genieten in een monumentaal pand in het prachtige Ravenstein.
Zin in een lunch of avondje uit in een ongedwongen sfeer? Wij ontvangen u graag.

Bekijk ook onze sociale media via Facebook en Instagram
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Perfect! Eten, service, de bijhorende wijnen en het ambiente. Echt fantastisch, aanrader!!!

vr 15 oktober 2021

P.

Natuurlijk is het hier niet goedkoop maar we hebben echt een topavond gehad. Heerlijke gerechten, bijpassende wijn en gastvrije medewerkers

vr 08 oktober 2021

A. uit Oss

Heerlijke, ongecompliceerde avond gehad in Ravenstein. Het menu wat wordt geserveerd is van hoge kwaliteit en de persoonlijke benadering van de complete staf doet de rest. We komen zeker terug!

vr 08 oktober 2021

Inge Blokzijl

Geen hap die niet lekker is, een enthousiaste sommelier die ook voor de non-alcoholica fantastische leuke drankjes had, de hele bediening super vriendelijk, niet stijf maar gewoon gezellig. Tot gauw weer!

vr 08 oktober 2021