accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant Versaen

Contact

Openingstijden:
Zondag en Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Donderdag: 12.00-14.00 Lunch, 18.00-21.30 Diner.
Vrijden en Zaterdag: 12.00-14.00 Lunch, 18.30-21.30 Diner.

Liefde voor het vak... voor eten, wijnen, Brabantse gezelligheid. Seizoensgebonden (regionale) producten, kwaliteit, no-nonsense...... Samenkomend in een restaurant, gerund door chefkok Hans Derks; Restaurant Versaen.

Restaurant Versaen is een restaurant waar met eerlijke producten en met de seizoenen mee gekookt wordt. De basis is een Frans mediterrane keuken, aangevuld met licht Aziatische smaken en moderne invloeden.
De nadruk ligt op betaalbare producten en wijnen. De wijnen zijn voornamelijk uit de oude wereld afkomstig, maar er is ook ruimte voor enkele mooie Nederlandse wijnen op de wijnkaart.

Hiernaast hebben wij een ruime keuze aan alcoholvrije sappen en cocktails. Wat mag u als gast van Versaen verwachten? Heerlijke gerechten, lekkere drankjes, sfeervol genieten in een monumentaal pand in het prachtige Ravenstein.
Zin in een lunch of avondje uit in een ongedwongen sfeer? Wij ontvangen u graag.

Bekijk ook onze sociale media via Facebook en Instagram
  • Gault&Millau
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Heerlijke avond. Onze verwachting was hoog, daar is zeker aan voldaan.

za 06 augustus 2022

Mariëtte Peters

Een 10 zegt genoeg, toprestaurant, fantastische keuken met geweldig personeel en fijne aandacht voor je als klant. Zelfs aan de damestas wordt gedacht door deze op een krukje naast de tafel te plaatsen. Het is en blijft een feestje bij Versaen!!

vr 05 augustus 2022

Brian U

Uitstekend eten; origineel en onderscheidend maar er wordt niet té gek gedaan. Goede wijnkeus. Vriendelijke en attente bediening; niet stijf maar informeel. Tafels staan ver van elkaar af waardoor je veel privacy hebt.

vr 05 augustus 2022

L.

Heerlijk gegeten! Veel smaken die heerlijk samen kwamen. Bij iedere gang een passende wijn met interessante uitleg. Op alle vlakken een avond om van te genieten.

vr 05 augustus 2022