account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Vlaar

Restaurant Vlaar

Warm, stoer, vers en stijlvol. Dit is Restaurant Vlaar in 's Graveland. Het keukenteam staat garant voor verse en pure gerechten naar de Franse keuken met een modern accent. Restaurant Vlaar is gevestigd in een monumentaal pand met groot terras en ruime en gratis parkeergelegenheid.

Voor zowel de lunch als het diner wordt er een dagelijks wisselend surprise menu aangeboden. Je kunt kiezen voor een twee- tot een zesgangendiner. Deze menu’s worden dagelijks samengesteld en zijn gebaseerd op verse seizoen producten.

Vergaderen en private dining is mogelijk in het aangelegen sfeervolle Koetshuis. Vlaar is 7 dagen per week open voor lunch, wining en dining. Je bent van harte welkom bij Restaurant Vlaar in s'Graveland, dus reserveer er snel!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit

A.

Heerlijke avond gehad

di 14 augustus 2018

H.

Altijd weer een feestje

ma 09 juli 2018

Ronald Stevens

Tweede keer dat wij hier aten. Mooie -gelukkig niet te uitgebreide kaart-. Vriendelijke en goede bediening. Gerechten mogen wellicht een tikkeltje vlotter afkomen, maar dat was echt verder geen issue. Misschien was dat wel omdat het zo goed smaakte...

wo 20 juni 2018

P.

Very nice moment in a very nice place !

za 16 juni 2018