account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Vlaar

Restaurant Vlaar

Warm, stoer, vers en stijlvol. Dit is Restaurant Vlaar in 's Graveland. Het keukenteam staat garant voor verse en pure gerechten naar de Franse keuken met een modern accent. Restaurant Vlaar is gevestigd in een monumentaal pand met groot terras en ruime en gratis parkeergelegenheid.

Voor zowel de lunch als het diner wordt er een dagelijks wisselend surprise menu aangeboden. Je kunt kiezen voor een twee- tot een zesgangendiner. Deze menu’s worden dagelijks samengesteld en zijn gebaseerd op verse seizoen producten.

Vergaderen en private dining is mogelijk in het aangelegen sfeervolle Koetshuis. Vlaar is 7 dagen per week open voor lunch, wining en dining. Je bent van harte welkom bij Restaurant Vlaar in s'Graveland, dus reserveer er snel!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Mooi ambiance, origineel menu en verrsssende kaart. Medewerkers zijn zeer attent en zichtbaar in het restaurant.

do 21 februari 2019

Claire Heegers

Gezellige sfeer en heerlijk rustig kunnen tafelen

do 14 februari 2019

A.

Wij waren er eten voor het taste of love menu op Valentijnsdag. Echt heerlijk gegeten, leuke bediening (niet te stijf). Zeker de moeite waard.

do 14 februari 2019

Maarten Knol

Positief verrast!

di 29 januari 2019