account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Vlaar

Restaurant Vlaar

Warm, stoer, vers en stijlvol. Dit is Restaurant Vlaar in 's Graveland. Het keukenteam staat garant voor verse en pure gerechten naar de Franse keuken met een modern accent. Restaurant Vlaar is gevestigd in een monumentaal pand met groot terras en ruime en gratis parkeergelegenheid.

Voor zowel de lunch als het diner wordt er een dagelijks wisselend surprise menu aangeboden. Je kunt kiezen voor een twee- tot een zesgangendiner. Deze menu’s worden dagelijks samengesteld en zijn gebaseerd op verse seizoen producten.

Vergaderen en private dining is mogelijk in het aangelegen sfeervolle Koetshuis. Vlaar is 7 dagen per week open voor lunch, wining en dining. Je bent van harte welkom bij Restaurant Vlaar in s'Graveland, dus reserveer er snel!
  • Afhalen
  • Delivery
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Top plek

za 10 oktober 2020

C.

Uitstekende nieuwe kaart De mondmakers/ kleine spatschermen van de bediening zijn bijzonder elegant

vr 09 oktober 2020

J.

Heerlijk gegeten en een zeer goede service

vr 02 oktober 2020

F. uit Amersfoort

Heerlijk lunchmenu gehad bij Vlaar. Zonder extra kosten mochten enkelen van ons het hoofdgerecht omruilen (van vlees naar vis). Ook de corona maatregelen waren goed! Prima prijs/kwaliteit verhouding.

wo 30 september 2020