account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Vlaar

Restaurant Vlaar

Warm, stoer, vers en stijlvol. Dit is Restaurant Vlaar in 's Graveland. Het keukenteam staat garant voor verse en pure gerechten naar de Franse keuken met een modern accent. Restaurant Vlaar is gevestigd in een monumentaal pand met groot terras en ruime en gratis parkeergelegenheid.

Voor zowel de lunch als het diner wordt er een dagelijks wisselend surprise menu aangeboden. Je kunt kiezen voor een twee- tot een zesgangendiner. Deze menu’s worden dagelijks samengesteld en zijn gebaseerd op verse seizoen producten.

Vergaderen en private dining is mogelijk in het aangelegen sfeervolle Koetshuis. Vlaar is 7 dagen per week open voor lunch, wining en dining. Je bent van harte welkom bij Restaurant Vlaar in s'Graveland, dus reserveer er snel!
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Heerlijk rustig kunnen eten! Service was super! Eten was heerlijk! Met name de combinatie van rode biet en geitenkaas is aanrader!

wo 20 oktober 2021

R.

Wederom fantastisch heerlijk gegeten prima bediening echt een avondje uit

za 16 oktober 2021

Simone Maaswinkel

We verheugen ons op de kerst want dan komen we terug

vr 15 oktober 2021

Jean Marthoud

Er zijn veel restaurants in deze regio maar Vlaar heeft door de tijd heen zijn prijs/kwaliteit goed kunnen behouden, daarom komen wij er regelmatig terug. Service is uitstekend en sympathiek. En ondanks het feit dat het terras aan de straatkant ligt, is er alles aan gedaan om ook deze plaats in de open lucht aangenaam te maken. Bravo, ga zo door.

vr 08 oktober 2021