account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Vlaar

Restaurant Vlaar

Warm, stoer, vers en stijlvol. Dit is Restaurant Vlaar in 's Graveland. Het keukenteam staat garant voor verse en pure gerechten naar de Franse keuken met een modern accent. Restaurant Vlaar is gevestigd in een monumentaal pand met groot terras en ruime en gratis parkeergelegenheid.

Voor zowel de lunch als het diner wordt er een dagelijks wisselend surprise menu aangeboden. Je kunt kiezen voor een twee- tot een zesgangendiner. Deze menu’s worden dagelijks samengesteld en zijn gebaseerd op verse seizoen producten.

Vergaderen en private dining is mogelijk in het aangelegen sfeervolle Koetshuis. Vlaar is 7 dagen per week open voor lunch, wining en dining. Je bent van harte welkom bij Restaurant Vlaar in s'Graveland, dus reserveer er snel!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Heel goed, ontzettend genoten van het geen we voorgeschoteld hebben gekregen.

do 10 september 2020

Mandy Meijer

De amuse was een heerlijke smaakbom , het eten was echt onwijs lekker, super malse tournedos. En ondanks wij grote eters zijn, zaten we echt vol. De wijn was super, die koffie was ook écht lekker met verse boterkoek. En de bonbonnetjes waren eigelijk te mooi om niet op te eten. De bediening was leuk en hield wel van een grapje. Ze kwamen niet veel te vaak, maar ook niet te weinig langs. Kortom, alles was super!

di 01 september 2020

Aga de Haas

We hebben heerlijk gegeten in een prettige ambiance en een prima bediening. We komen zeker terug.

di 01 september 2020

T.

Heerlijk gegeten bij Vlaar.Veel aandacht voor t eten en de gasten. We hadden t vier gangen menu en vier gerechten a la carte. Allen smaakte heerlijk! Snel weer terug.

ma 31 augustus 2020