account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Vlaar

Restaurant Vlaar

Warm, stoer, vers en stijlvol. Dit is Restaurant Vlaar in 's Graveland. Het keukenteam staat garant voor verse en pure gerechten naar de Franse keuken met een modern accent. Restaurant Vlaar is gevestigd in een monumentaal pand met groot terras en ruime en gratis parkeergelegenheid.

Voor zowel de lunch als het diner wordt er een dagelijks wisselend surprise menu aangeboden. Je kunt kiezen voor een twee- tot een zesgangendiner. Deze menu’s worden dagelijks samengesteld en zijn gebaseerd op verse seizoen producten.

Vergaderen en private dining is mogelijk in het aangelegen sfeervolle Koetshuis. Vlaar is 7 dagen per week open voor lunch, wining en dining. Je bent van harte welkom bij Restaurant Vlaar in s'Graveland, dus reserveer er snel!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Ik vond het geweldig. Voorgerecht met tonijn was ‘out of this world’

zo 15 september 2019

Fleur Hospes

Uitmuntend

zo 08 september 2019

M.

Het was weer top. De ambiance is heerlijk om te zijn, het eten is geweldig zowel de smaak als voor het oog en de bediening maakt dat je je helemaal op je gemak voelt.

zo 08 september 2019

Andre Barwegen

Complimenten voor het heerlijke 4 gangen jubileummenu. Alle lof ook voor de fijne bediening. Wij hebben genoten!

wo 04 september 2019