account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Vlaar

Restaurant Vlaar

Warm, stoer, vers en stijlvol. Dit is Restaurant Vlaar in 's Graveland. Het keukenteam staat garant voor verse en pure gerechten naar de Franse keuken met een modern accent. Restaurant Vlaar is gevestigd in een monumentaal pand met groot terras en ruime en gratis parkeergelegenheid.

Voor zowel de lunch als het diner wordt er een dagelijks wisselend surprise menu aangeboden. Je kunt kiezen voor een twee- tot een zesgangendiner. Deze menu’s worden dagelijks samengesteld en zijn gebaseerd op verse seizoen producten.

Vergaderen en private dining is mogelijk in het aangelegen sfeervolle Koetshuis. Vlaar is 7 dagen per week open voor lunch, wining en dining. Je bent van harte welkom bij Restaurant Vlaar in s'Graveland, dus reserveer er snel!
  • Afhalen
  • Delivery
  • Paasspecial
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 7.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Het paasmenu was heerlijk! We hebben genoten. Goede uitleg om het thuis goed uit te serveren Het voorgerecht met de zalm was echt heel bijzonder met de mix van smaken die uitstekend bij elkaar pasten! Hopelijk mogen we snel weer in jullie restaurant komen genieten van de heerlijke gerechten en altijd goede service.

zo 04 april 2021

Danielle van der Hoek

Voor het eerst een box gekocht en deze thuis zelf afgemaakt. Het was heerlijk en erg leuk om te doen. Een aanrader!

za 03 april 2021

Anita Catarossi

Heeeel lekker!

za 03 april 2021

Eric Holtman

super lekker en makkelijk af te maken met duidelijke instructies.

za 03 april 2021