account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Vlaar

Restaurant Vlaar

Warm, stoer, vers en stijlvol. Dit is Restaurant Vlaar in 's Graveland. Het keukenteam staat garant voor verse en pure gerechten naar de Franse keuken met een modern accent. Restaurant Vlaar is gevestigd in een monumentaal pand met groot terras en ruime en gratis parkeergelegenheid.

Voor zowel de lunch als het diner wordt er een dagelijks wisselend surprise menu aangeboden. Je kunt kiezen voor een twee- tot een zesgangendiner. Deze menu’s worden dagelijks samengesteld en zijn gebaseerd op verse seizoen producten.

Vergaderen en private dining is mogelijk in het aangelegen sfeervolle Koetshuis. Vlaar is 7 dagen per week open voor lunch, wining en dining. Je bent van harte welkom bij Restaurant Vlaar in s'Graveland, dus reserveer er snel!
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rob Woppenkamp

Was weer heerlijk op het terras met attente bediening

zo 22 mei 2022

V.

We hebben een hele gezellig avond gehad in het mooie restaurant en heerlijk gegeten! We komen gauw weer terug!

za 21 mei 2022

Fleur Hospes

Uit de kunst, wederom heerlijk gegeten

zo 15 mei 2022

Karel van Doodewaerd

Vriendelijk attent personeel en culinair top eten. Menu regelmatig aangepast aan seizoen. ( asperge tijd of zeetong seizoen etc. ) Dit alles in prettige warme maar zeer eigentijds interieur.

za 14 mei 2022