no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Restaurant Vlaar

Restaurant Vlaar

Warm, stoer, vers en stijlvol. Dit is Restaurant Vlaar in 's Graveland. Het keukenteam staat garant voor verse en pure gerechten naar de Franse keuken met een modern accent. Restaurant Vlaar is gevestigd in een monumentaal pand met groot terras en ruime en gratis parkeergelegenheid.

Voor zowel de lunch als het diner wordt er een dagelijks wisselend surprise menu aangeboden. Je kunt kiezen voor een twee- tot een zesgangendiner. Deze menu’s worden dagelijks samengesteld en zijn gebaseerd op verse seizoen producten.

Vergaderen en private dining is mogelijk in het aangelegen sfeervolle Koetshuis. Vlaar is 7 dagen per week open voor lunch, wining en dining. Je bent van harte welkom bij Restaurant Vlaar in s'Graveland, dus reserveer er snel!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Last minutes

Diner

voor 14 personen

za 21 juli 2018

17:30

Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit

P.

De service was als altijd weer uitstekend.

zo 29 april 2018

George Pogany

Mijn gasten waren ook helemaal tevreden. Er was ook rekening mee gehouden met speciale wensen zoals geen vis, en zoutarm.

do 26 april 2018

Piet Dalhuizen

Goede bediening in een verzorgde omgeving. Goede parkeergelegenheid. Prima menu.

wo 25 april 2018

S.

Zaterdag 21 april hebben we met 5 personen gegeten bij Restaurant Vlaar. Het was werkelijk heel erg goed! Het eten was heerlijk, de bediening was zeer attent en voorkomend, de sfeer is prettig en ontspannen. Ik woon niet in de buurt, maar het is zeker de moeite waard om voor restaurant Vlaar wat verder te rijden.

za 21 april 2018