account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Wilford T

Restaurant Wilford T

Tafelen tussen kunst pur sang. Vanaf 1 juni 2016 is het Waasland een culinair adresje rijker. Chef Tom Vermeiren, die eerder al zijn strepen verdiende bij Clandestino en Likoké, en zijn vrouw Delphine verwelkomen jullie heel graag in hun gastronomisch restaurant aan de Wilfordkaai.

Tom:
"Van jongs af aan was het mijn droom om ooit een eigen restaurant te starten. Door de samenwerking met Kunstplatform Wilford X wordt de combinatie 'kunst' en 'gastronomie', echt een uniek concept. Dat we nu onze droom mogen waarmaken in dit schitterende pand, maakt het plaatje compleet."
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Frie Van Rossen

Het enig wat mij stoorde was de muziek: zeer monotoon en teveel repetitieve “beat”. Voor de rest was alles meer dan tip top! Ik kom terug.

za 04 juli 2020

T. uit Merchtem

Super! Absolute aanrader!!

vr 03 juli 2020

Annemie Smet

Voor de derde keer gaan eten in WilfordT en wederom was het een topervaring. Genoten van aperitiefhapjes tot en met het lekkers bij de koffie. Een absolute aanrader.

vr 03 juli 2020

C. uit nieuwkerken

Bediening door de chef Kwaliteitsvol - heel lekker goed tempo tussen de gangen van de menu uiterst vriendelijk

vr 26 juni 2020