account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Wilford T

Restaurant Wilford T

Tafelen tussen kunst pur sang. Vanaf 1 juni 2016 is het Waasland een culinair adresje rijker. Chef Tom Vermeiren, die eerder al zijn strepen verdiende bij Clandestino en Likoké, en zijn vrouw Delphine verwelkomen jullie heel graag in hun gastronomisch restaurant aan de Wilfordkaai.

Tom:
"Van jongs af aan was het mijn droom om ooit een eigen restaurant te starten. Door de samenwerking met Kunstplatform Wilford X wordt de combinatie 'kunst' en 'gastronomie', echt een uniek concept. Dat we nu onze droom mogen waarmaken in dit schitterende pand, maakt het plaatje compleet."
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Carine Verlooy

Kunst, op je bord, zo mooi en zo een smaakbommetjes, dit was puur genieten, Vriendelijke en correcte bediening hartelijk dank voor dit alles.

wo 24 april 2019

Maria De Block

Alles was uitstekend zowel de lunch als de bediening Strak gezellig kader .Zeker voor herhaling vatbaar Zeer lekker gegeten Dank u tom en team

vr 19 april 2019

Marijke Hansoul

Alle gerechtjes van de amuses tot en met de koffie vol heerlijke smaken. Perfecte combinaties en verse producten met respect gebracht. De bediening is heel goed omdat het los is... niet te strak. Mooie setting en de wijnen zijn bij elk gerecht zo passend. In één woord: top!

vr 12 april 2019

Steve Tronckoe

Leuke & verrassende ervaring! Tafelen aan “den toog” is proeven met alle zintuigen. Wij komen zeker terug.

vr 12 april 2019