account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Wilford T

Restaurant Wilford T

Tafelen tussen kunst pur sang. Vanaf 1 juni 2016 is het Waasland een culinair adresje rijker. Chef Tom Vermeiren, die eerder al zijn strepen verdiende bij Clandestino en Likoké, en zijn vrouw Delphine verwelkomen jullie heel graag in hun gastronomisch restaurant aan de Wilfordkaai.

Tom:
"Van jongs af aan was het mijn droom om ooit een eigen restaurant te starten. Door de samenwerking met Kunstplatform Wilford X wordt de combinatie 'kunst' en 'gastronomie', echt een uniek concept. Dat we nu onze droom mogen waarmaken in dit schitterende pand, maakt het plaatje compleet."
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Julie Plusquin

We hebben een fantastische ervaring achter de rug bij Wilford T! De service is uitmuntend en het eten subliem. De gerechtjes met de oester en de kreeft hebben me omver geblazen. Wat een fantastische combinaties. We komen zeker terug!

za 16 oktober 2021

Caroline Van de Voorde

We hebben genoten van begin tot eind ! Top doe zo verder.

za 09 oktober 2021

Eddy Coenen

Héél lekker gegeten en leuk bediend 👍

vr 17 september 2021

Guy Servotte

Het was weer een feest van smaken en texturen dat Tom en zijn team voor ons op tafel toverde. Van aan de chef’s table konden we zien hoe met een ogenschijnlijk gemak de twee in de keuken de schilderijtjes samenstelden die als smaakbommetjes in onze mond ontploften. Puur genieten van de eerste hap. De service was ook top: super vriendelijk en discreet aanwezig 👍 Een aanrader voor wie van meer dan lekker eten houdt. Wij komen alvast zeker terug

vr 10 september 2021