account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant @ Sea

Restaurant @ Sea

Hier in Restaurant @Sea wordt u met een glimlach bediend. Tegen een eerlijke prijs krijgt u een heerlijke maaltijd! Bij ons kunt u genieten van zowel vis- als vleesgerechten die bereid worden volgens de regel van de kunst. In ons restaurant kunt u genieten van gratis zicht op zee, een warm interieur en natuurlijk een gezellige sfeer. In de namiddag serveren wij ook verse pannenkoeken en diverse ijscoupes. We hopen u graag te zien verschijnen in ons restaurant!
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Visrestaurant
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N. uit Dendermonde

Uitstekende maaltijd - het voedsel ( tarbot) was perfect klaargemaakt en de bijpassende wijn was uitstekend van kwaliteit. De bediening was prima. Hier kom ik zeker terug.

ma 03 augustus 2020

E.

Gewoon echt lekker gegeten

vr 24 juli 2020

B. uit Geel

Erg lekker gegeten, vriendelijke bediening en een gezellige tafel!

do 27 februari 2020

L. uit Herentals

Uitstekend en gezellig onthaal en bediening. Prima kader en vriendelijke mensen. Zeer lekkere maaltijden, vooral de vissoep is om duimen en vingers af te likken. De kok mag hiervoor zeker in de bloemetjes gezet worden ! Lekkere en betaalbare wijn, dankzij de gedegen en op maat gekozen wijnen door sommelier en mede-zaakvoerder Kevin. Ook de bieren worden op de juiste temperatuur bediend. Zeker voor herhaling vatbaar.

za 04 januari 2020