account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Ertepeller

Restaurant De Ertepeller

Een eigen horeca onderneming opstarten in onze geboorteplaats. Terug naar onze roots. Ondernemen op een prachtige locatie met een spectaculair uitzicht, waar wij onze gasten culinair verassen en inspireren met de mooiste wijn/spijs combinaties. Het werken met eerlijke en de mooiste streek- en seizoensproducten. Oprechte gastvrijheid en een ervaren team met minstens zoveel passie als onszelf. Al onze horeca ervaring samenvoegen en combineren tot een vernieuwend en trendy horecaconcept voor Papendrecht. Dat is de filosofie van d'Ertepeller.

Een icoon van Papendrecht, hét gastronomisch centrum van de Drechtsteden! Papendrecht culinair op de kaart zetten! Dat is onze missie!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

fantastische ambiance met uitzicht op het 3 rivieren punt en Dordrecht. geweldig avondvullende beleving met heerlijke, spannende gerechten en genoten van de bijpassende wijnen. zeer gastvrij!

vr 10 juli 2020

Erica Pellikaan

Het was een fantastische avond. Wat een smaken! Hele mooie verfijnde gerechtjes en heerlijke bijpassende wijnen. Vooral de komkommer met Aloë Vera was verrassend. Echt een aanrader voor een culinaire avond! Veel dank.

vr 10 juli 2020

H.

In het restaurant van De Ertepeller ga je niet gewoonuit eten, maar beleef je een avondvullend culinair programma waarbij de smaakpapillen flink worden verwend. De van te voren aangegeven wensen waren omgezet in een mooi menu, waar we van hebben genoten. Ook de wijnen uit het wijnarrangement waren uitstekend afgestemd op de gerechten. Kortom, een avondje culinair genieten!

za 04 juli 2020

S.

Heerlijk!

vr 03 juli 2020