account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Ertepeller

Restaurant De Ertepeller

Een eigen horeca onderneming opstarten in onze geboorteplaats. Terug naar onze roots. Ondernemen op een prachtige locatie met een spectaculair uitzicht, waar wij onze gasten culinair verassen en inspireren met de mooiste wijn/spijs combinaties. Het werken met eerlijke en de mooiste streek- en seizoensproducten. Oprechte gastvrijheid en een ervaren team met minstens zoveel passie als onszelf. Al onze horeca ervaring samenvoegen en combineren tot een vernieuwend en trendy horecaconcept voor Papendrecht. Dat is de filosofie van d'Ertepeller.

Een icoon van Papendrecht, hét gastronomisch centrum van de Drechtsteden! Papendrecht culinair op de kaart zetten! Dat is onze missie!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Nathalie de Winter

Zeer goed eten hier. Creatief in smaken en presentatie. Goede service. Een aanrader!

za 14 maart 2020

B. de Jong

Beste Chef-kok en alle andere medewerkers, Wij hebben een prachtige culinaire avond gehad bij jullie. De kwaliteit was supergoed. Verfijnde en verrassende smaakbeleving, creatieve afwisseling, prima wijn-spijs combinatie en uitmuntende service. Voor het eerst in mijn leven heb ik een restaurant aanbevolen voor een Michelinster. Die hebben jullie absoluut verdiend. Er zijn genoeg restaurants met een ster die minder op tafel brengen dan jullie. Het was voor ons de eerste keer bij jullie, en nog "toevallig" tegen het lijf gelopen ook. Maar zeker niet de laatste keer! Ga zo door, dan komt die ster vanzelf. NB: Geef de kok maar de bijnaam "amusekoning". Heerlijk en leuk om op een regenachtige donkere avond met meerdere warme amuses de avond op te starten.

vr 28 februari 2020

E.

Wat een feestje was het om hier te eten. De passie van zowel de kok als de gastheer/gastvrouw waren duidelijk merkbaar. Creativiteit, oog voor detail en finesse in het eten en persoonlijke aandacht in het gastheerschap gaf ons een dubbel verrassingsmenu. We komen hier zeker terug!

do 27 februari 2020

Ingrid Van Dongen-Schouten

Altijd een feestje om bij de Ertepeller te eten. Gisterenavond 5 gangen verrassings menu gedaan in het restaurant. Kleurrijke, smaakvolle, verrassende amuses, kunstwerkjes op het bord, smaaksensaties. Fantastisch!

wo 26 februari 2020