account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Ertepeller

Restaurant De Ertepeller

Een eigen horeca onderneming opstarten in onze geboorteplaats. Terug naar onze roots. Ondernemen op een prachtige locatie met een spectaculair uitzicht, waar wij onze gasten culinair verassen en inspireren met de mooiste wijn/spijs combinaties. Het werken met eerlijke en de mooiste streek- en seizoensproducten. Oprechte gastvrijheid en een ervaren team met minstens zoveel passie als onszelf. Al onze horeca ervaring samenvoegen en combineren tot een vernieuwend en trendy horecaconcept voor Papendrecht. Dat is de filosofie van d'Ertepeller.

Een icoon van Papendrecht, hét gastronomisch centrum van de Drechtsteden! Papendrecht culinair op de kaart zetten! Dat is onze missie!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jacqueline De Kreij

Wij komen steeds met plezier terug, Het is altijd een heerlijk avondje genieten van alle mooie en verassende gerechten en de heerlijke bij passende wijnen..

za 22 september 2018

J. uit Papendrecht

We hebben een heerlijke lunch gehad met verrassende heerlijke gerechtjes Mooi opgemaakte borden met vriendelijk en deskundig personeel Top middag gehad 👍

zo 16 september 2018

Ger Groeneweg

Geweldig mooi gezellig restaurant en heerlijk gegeten

za 15 september 2018

Kees Hart

De opmaak van de borden waren weer fantastisch, lust voor het oog.

wo 12 september 2018