no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Restaurant De Ertepeller

Restaurant De Ertepeller

Een eigen horeca onderneming opstarten in onze geboorteplaats. Terug naar onze roots. Ondernemen op een prachtige locatie met een spectaculair uitzicht, waar wij onze gasten culinair verassen en inspireren met de mooiste wijn/spijs combinaties. Het werken met eerlijke en de mooiste streek- en seizoensproducten. Oprechte gastvrijheid en een ervaren team met minstens zoveel passie als onszelf. Al onze horeca ervaring samenvoegen en combineren tot een vernieuwend en trendy horecaconcept voor Papendrecht. Dat is de filosofie van d'Ertepeller.

Een icoon van Papendrecht, hét gastronomisch centrum van de Drechtsteden! Papendrecht culinair op de kaart zetten! Dat is onze missie!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

Lot Peels

Wederom geweldig gegeten! Elke keer nieuwe smaaksensaties en bijzondere paring met wijnen. Super! Service zoals altijd ook uiterst tevreden over. Kleine extra; wat fijn dat de dame voor een sneaker kiest.

zo 20 mei 2018

M. uit Rhoon

6 gangen menu gegeten en bij iedere gang weer verrast door de mooie borden, de heerlijke smaakcombinaties en de juiste wijnen.

zo 06 mei 2018

A. uit Amsterdam

Wow, dit was ongelofelijk goed en tot in de details uitgedacht en uitgevoerd. Het eten was heerlijk en de service maakte de beleving compleet. De smaakcombinaties verraste bij iedere gang weer. Wij hebben genoten, bedankt team Ertepeller!

zo 06 mei 2018

E. uit Papendrecht

Het was weer super. Fantastische combinaties van gerechten met bijbehorende wijnen. Het is iedere keer weer een feestje om bij jullie te dineren!

za 28 april 2018