account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Ertepeller

Restaurant De Ertepeller

Een eigen horeca onderneming opstarten in onze geboorteplaats. Terug naar onze roots. Ondernemen op een prachtige locatie met een spectaculair uitzicht, waar wij onze gasten culinair verassen en inspireren met de mooiste wijn/spijs combinaties. Het werken met eerlijke en de mooiste streek- en seizoensproducten. Oprechte gastvrijheid en een ervaren team met minstens zoveel passie als onszelf. Al onze horeca ervaring samenvoegen en combineren tot een vernieuwend en trendy horecaconcept voor Papendrecht. Dat is de filosofie van d'Ertepeller.

Een icoon van Papendrecht, hét gastronomisch centrum van de Drechtsteden! Papendrecht culinair op de kaart zetten! Dat is onze missie!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Christa Veer

Heerlijke avond uit met een prachtig uitzicht over het water en de skyline van Dordrecht. Compleet in de watten gelegd en goed verzorgd.

vr 19 november 2021

Bram Turkenburg

voortreffelijk eten in een fijne ambiance, met heerlijke bijpassende wijnen.

vr 12 november 2021

Gerrie Ouwehand

Prettige sfeer, vriendelijk hardwerkend personeel. Aandacht voor elk hapje met uitleg.

vr 05 november 2021

M. uit Mijnsheerenland

Genoten van een topklasse diner met bijpassende wijnen! De gerechten worden als kunstwerkjes opgediend. Vriendelijke en attente bediening. Je wordt echt in de watten gelegd. Prachtig ingericht restaurant. Een aanrader!

za 30 oktober 2021