account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Ertepeller

Restaurant De Ertepeller

Een eigen horeca onderneming opstarten in onze geboorteplaats. Terug naar onze roots. Ondernemen op een prachtige locatie met een spectaculair uitzicht, waar wij onze gasten culinair verassen en inspireren met de mooiste wijn/spijs combinaties. Het werken met eerlijke en de mooiste streek- en seizoensproducten. Oprechte gastvrijheid en een ervaren team met minstens zoveel passie als onszelf. Al onze horeca ervaring samenvoegen en combineren tot een vernieuwend en trendy horecaconcept voor Papendrecht. Dat is de filosofie van d'Ertepeller.

Een icoon van Papendrecht, hét gastronomisch centrum van de Drechtsteden! Papendrecht culinair op de kaart zetten! Dat is onze missie!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Gewoon heerlijk en heel goed gegeten in een prima ambiance!

za 13 april 2019

J.

Wederom een heerlijke avond gehad bij De Ertepeller. We komen enkele keren per jaar en steeds is het eten geweldig, de opmaak prachtig en de service subliem.

za 13 april 2019

E.

Goede ontvangst op een gezellige wijze. Een gemoedelijke open sfeer en enorm leuk hoe we verrast werden met elke keer een enthousiaste uitleg. Chapeau!

za 23 maart 2019

N.

Prachtig uitzicht maakte de avond compleet

za 16 maart 2019