account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Ertepeller

Restaurant De Ertepeller

Een eigen horeca onderneming opstarten in onze geboorteplaats. Terug naar onze roots. Ondernemen op een prachtige locatie met een spectaculair uitzicht, waar wij onze gasten culinair verassen en inspireren met de mooiste wijn/spijs combinaties. Het werken met eerlijke en de mooiste streek- en seizoensproducten. Oprechte gastvrijheid en een ervaren team met minstens zoveel passie als onszelf. Al onze horeca ervaring samenvoegen en combineren tot een vernieuwend en trendy horecaconcept voor Papendrecht. Dat is de filosofie van d'Ertepeller.

Een icoon van Papendrecht, hét gastronomisch centrum van de Drechtsteden! Papendrecht culinair op de kaart zetten! Dat is onze missie!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Carmen Van Hal-van Kralingen

Gisteravond weer fantastisch gegeten in het restaurant. Wat een feest om zo verrast te worden met de heerlijke gerechten en de fijne 🔝bediening.

zo 09 juni 2019

Rob Simon

Het eten is altijd zo goed, aan ieder gerecht is veel aandacht besteed. Zeer vriendelijke bediening. TOP!

vr 07 juni 2019

M.

Het was in één woord fantastisch. Geweldig eten en uitstekende bediening.

vr 07 juni 2019

Iris Van Mierlo

Dit restaurant heeft alles overtroffen, heerlijke gerechten, goede wijnen en persoonlijke service! Wij komen zeker terug.

do 06 juni 2019