account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Ertepeller

Restaurant De Ertepeller

Een eigen horeca onderneming opstarten in onze geboorteplaats. Terug naar onze roots. Ondernemen op een prachtige locatie met een spectaculair uitzicht, waar wij onze gasten culinair verassen en inspireren met de mooiste wijn/spijs combinaties. Het werken met eerlijke en de mooiste streek- en seizoensproducten. Oprechte gastvrijheid en een ervaren team met minstens zoveel passie als onszelf. Al onze horeca ervaring samenvoegen en combineren tot een vernieuwend en trendy horecaconcept voor Papendrecht. Dat is de filosofie van d'Ertepeller.

Een icoon van Papendrecht, hét gastronomisch centrum van de Drechtsteden! Papendrecht culinair op de kaart zetten! Dat is onze missie!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Dordrecht

Bijzondere en heerlijke smaakcombinaties. Het was wederom een feestje !!!

vr 09 oktober 2020

P. uit Papendrecht

Weer een avondje van uitmuntende sfeer, gastheerschap, en een streling voor het oog en smaakpapillen

zo 04 oktober 2020

E.

Fantastische avond!

za 03 oktober 2020

Robeta Van Zanten

Genoten van het menu avondklok speciaal aangepast aan de openingstijden tot 22.00 uur. Geen moment gedacht dat we moesten haasten hebben voortreffelijk gegeten en dito wijnen gedronken. Echte aanrader is het omrijden meer dan waard.

vr 02 oktober 2020