account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Ertepeller

Restaurant De Ertepeller

Een eigen horeca onderneming opstarten in onze geboorteplaats. Terug naar onze roots. Ondernemen op een prachtige locatie met een spectaculair uitzicht, waar wij onze gasten culinair verassen en inspireren met de mooiste wijn/spijs combinaties. Het werken met eerlijke en de mooiste streek- en seizoensproducten. Oprechte gastvrijheid en een ervaren team met minstens zoveel passie als onszelf. Al onze horeca ervaring samenvoegen en combineren tot een vernieuwend en trendy horecaconcept voor Papendrecht. Dat is de filosofie van d'Ertepeller.

Een icoon van Papendrecht, hét gastronomisch centrum van de Drechtsteden! Papendrecht culinair op de kaart zetten! Dat is onze missie!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kees Kerkhof

De eerste keer, het heeft onze (hoge) verwachtingen helemaal waargemaakt.

zo 16 december 2018

Henk Broekman

Fantastische avond!!

za 01 december 2018

Illona Piris

Gewoon altijd de beste verse producten, altijd weer een verrassende smaak sensatie en texturen waar niets op aan te merken is. Vriendelijk en kundig personeel, in een setting die hoort bij de kwaliteit van het eten. Kortom altijd weer een avond waar je van geniet en waar je jezelf gast en thuis voelt. .. Voor mij blijft het afwachten of mijnheer Michelin het dit jaar durft: Van mij mogen ze. .Arjan Kuipers is een talent. en samen met zijn chef-kok staan ze garant voor een culinaire verrassing. Mark is een Prima gastheer, en de sommelier weet altijd weer prachtige wijnen te combineren.

vr 23 november 2018

C.

Iedere hap is een feestje in je mond!

zo 18 november 2018