account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Ertepeller

Restaurant De Ertepeller

Een eigen horeca onderneming opstarten in onze geboorteplaats. Terug naar onze roots. Ondernemen op een prachtige locatie met een spectaculair uitzicht, waar wij onze gasten culinair verassen en inspireren met de mooiste wijn/spijs combinaties. Het werken met eerlijke en de mooiste streek- en seizoensproducten. Oprechte gastvrijheid en een ervaren team met minstens zoveel passie als onszelf. Al onze horeca ervaring samenvoegen en combineren tot een vernieuwend en trendy horecaconcept voor Papendrecht. Dat is de filosofie van d'Ertepeller.

Een icoon van Papendrecht, hét gastronomisch centrum van de Drechtsteden! Papendrecht culinair op de kaart zetten! Dat is onze missie!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Avond uit eten met bijzondere creaties , smaken gecombineerd die je niet verwacht. Heerlijk gegeten. Zolas altijd was het weer top!

za 21 mei 2022

Marith Smit

Heerlijk gegeten en fijne ambiance, erg vriendelijk personeel

za 07 mei 2022

Bertus Fortuin

Zoals altijd weer genoten ook de belangstelling voor de klanten. Ook hoe het met je gaat en je ziekteverloop. Het geeft een huiselijk gevoel. En dan natuurlijk de locatie met het eten iedere keer zijn we weer verbaasd.

wo 27 april 2022

A.

Heerlijk ontspannen en bijzonder lekker gegeten!

zo 24 april 2022