no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant d'Vijff Vlieghen

Restaurant d'Vijff Vlieghen

Genieten van lekker eten en een goed glas wijn, gepresenteerd in een prachtig authentieke ambiance, dat is waar restaurant d’Vijff Vlieghen voor staat. Het restaurant is een waar culinair museum, waar gedineerd kan worden onder 4 originele etsen van Rembrandt. Met wanden bekleed met prachtig goudleerbehang uit de 17e eeuw, vormt het restaurant een unieke locatie midden in hartje Amsterdam. Het restaurant is uitermate geschikt voor een romantisch diner in een van de knusse hoekjes, maar ook voor groepen en zakelijke diners zijn veel mogelijkheden.

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in ons restaurant!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Z.

Thanks a lot for the dinner! It was delicious!

za 26 mei 2018

Lorraine De Wet

Ons was vriendelik ontvang by die voordeur en het ‘n baie goeie posisie van tafel gehad. Emma, ons kelnerin was baie effektief, professioneel en vriendelik. Gedurende ons besoek aan Holland het ons na Friesland gery waarvandaan Emma kom en dit was baie aangenaam om met haar te gesels. Die bediening, ambiance en kalfsvleis gereg wat ons geëet het was die beste ooit! So ook die pesto mousse en gehidreerde bone en broodjie. Baie dankie!

za 19 mei 2018

G.

Very nice historic restaurant, high quality diner with acceptable prices

za 19 mei 2018

G.

We had a lovely evening at this very special restaurant. The service was excellent and so was the food.

zo 29 april 2018