account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant d'Vijff Vlieghen

Restaurant d'Vijff Vlieghen

Genieten van lekker eten en een goed glas wijn, gepresenteerd in een prachtig authentieke ambiance, dat is waar restaurant d’Vijff Vlieghen voor staat. Het restaurant is een waar culinair museum, waar gedineerd kan worden onder 4 originele etsen van Rembrandt. Met wanden bekleed met prachtig goudleerbehang uit de 17e eeuw, vormt het restaurant een unieke locatie midden in hartje Amsterdam. Het restaurant is uitermate geschikt voor een romantisch diner in een van de knusse hoekjes, maar ook voor groepen en zakelijke diners zijn veel mogelijkheden.

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in ons restaurant!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kay Van Exter

Het was weer Heerlijk, zo was het 15 jaar geleden en zo is het nu nog steeds, met de goede service van Lilian en een heerlijk wijn arrangement van uitsluitend Nederlandse wijnen bijpassend bij het 5 gangenmenu, en dat in de mooiste zaal van het restaurant. Echt genieten. Super bedankt vijff vlieghen!!

zo 19 juli 2020

Stephanie Theys

Onwijs gezellige (en lekkere) avond beleefd! Het personeel is super vriendelijk. Als je het vraagt, krijg je een rondleiding door heel het gebouw (de moeite). Het eten was super verfijnd en lekker op smaak gebracht. We kwamen er eten voor de verjaardag van mijn vriend en de patissier had nog een extra dessertje voorzien voor de jarige. Met andere woorden top ervaring, aanrader voor iedereen die houdt van verfijnd eten!

za 18 juli 2020

Irina Jordan

Thank you for perfect evening with amazing food and in a beautiful place

vr 03 juli 2020

M.

Het was gezellig en doordat het minder druk was had de serveerster ook tijd om ons rond te leiden wat het extra speciaal maakt voor ons. En dat onze gast een stoelplaatje krijgt maakt het zeker aantrekkelijk om weer terug te gaan

za 14 maart 2020