account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant de Landerij

Restaurant de Landerij

Tussen de landerijen van het groene hart, ligt ons knusse restaurant met een ruim terras aan het water. Restaurant de Landerij staat in het teken van proeven, beleven en genieten van gerechten en dranken in een landelijke sfeer. Ons restaurant biedt u de mogelijkheid te komen genieten van koffie (eventueel met ons wel bekende appeltaart), lunch, borrel of diner. Daarnaast kunt u bij ons terecht op reservering voor een uitgebreide high tea of high wine.
  • Afhalen
  • Moederdag special
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Warm welkom, heerlijk gegeten in een gezellige ambiance

vr 26 november 2021

Sascha Haga

We hebben ons bezoek als fantastisch ervaren en voelde ons meer dan welkom. We werden er bij binnenkomst al helemaal blij van, wat een fijne uitstraling. Wat een goed verzorgd restaurant is de Landerij. Over de dieet wensen werd niet raar gedaan maar tof mee omgegaan, de aangepaste high tea was uit de kunst elke gang toch een erg lekker en mooi opgemaakt gerechtje met elk z'n eigen smaak, vond het zo knap, wat verstaan de koks een vak goed. Het nagerecht vond ik helemaal subliem wat een heerlijke dressing, ik was degene met allerlei wensen en eet al zolang geen suiker, dat ik nu zo blij verrast was en echt het gevoel had dat ik een toetje zat te eten, echt subliem. Onderweg naar huis was ik nog vol van de smaak beleving. Vond het ook top dat je een glimp in de keuken kon nemen en dat je de koks aan het werk ziet, de liefde voor een vak straalde ze zeker uit. Wat hebben jullie een topteam en een dikke 10 zeer verdiend.

za 20 november 2021

E.

Erg lekker, vriendelijke serveerster.

vr 19 november 2021

C.

Zo lekker gegeten in een heel gezellige kleinschalige ambiance. Zulke mooie met zorg klaargemaakte en smaakvolle gerechtjes met streekproducten in een vijf gangen menu!

vr 29 oktober 2021