accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant de Open Keuken

Contact

Gastvrijheid en gezelligheid dat staat centraal bij Restaurant de Open Keuken. Alex Oerlemans is verantwoordelijk voor de keuken en Jeroen Broekkamp voor de gastbeleving. Je kunt restaurant de Open Keuken vinden in een gezellige woonwijk aan de Duinwijklaan in Beverwijk.

In Restaurant de Open Keuken is heel veel mogelijk. Een intiem diner voor twee, een receptie voor 150 personen, een verzorgde zakenlunch. We hebben hiervoor alle ervaring en ingrediënten in huis. Naast de persoonlijke aandacht voor culinaire zaken besteden Alex en Jeroen ook de nodige zorg aan een juiste ambiance. Het nieuwe interieur spreekt voor zich: het is eigentijdser, lichter en ruimer. De mooie authentieke elementen zijn daarbij behouden. Een sfeervolle, comfortabele ruimte is het resultaat, waarin zowel particuliere als zakelijke gasten zich thuis voelen.

Restaurant de Open Keuken kookt mediterraan, met een creatieve stempel, waarbij veel kruiden, specerijen en kleuren gebruikt worden. Samen met een goedlachs, jong team weten wij onze gasten 6 dagen per week elke keer weer te verrassen afhankelijk van de grillen van het seizoen. Op maandag zijn we gesloten.
  • Mediterraans
  • Frans/Belgisch
  • Vleesrestaurant
  • Vegetarisch
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.6/10Service
  • 9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Patrick De Vries

Zoals altijd, perfect sfeertje en heerlijk gegeten. Kortom een fantastische avond

zo 19 maart 2023

Trudy Oosterman

Fantastisch restaurant. Goed eten en gezellige uitstraling.

za 18 maart 2023

Marco Laan

Heerlijke ambiance, geweldig gegeten gecombineerd met heerlijke wijnen!

za 18 maart 2023

V.

Was prima, ook voor degene die bepaalde dingen niet mag eten, werden goede alternatieven geboden

vr 17 maart 2023