account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant de Open Keuken

Restaurant de Open Keuken

Gastvrijheid en gezelligheid dat staat centraal bij Restaurant de Open Keuken. Alex Oerlemans is verantwoordelijk voor de keuken en Jeroen Broekkamp voor de gastbeleving. Je kunt restaurant de Open Keuken vinden in een gezellige woonwijk aan de Duinwijklaan in Beverwijk.

In Restaurant de Open Keuken is heel veel mogelijk. Een intiem diner voor twee, een receptie voor 150 personen, een verzorgde zakenlunch. We hebben hiervoor alle ervaring en ingrediënten in huis. Naast de persoonlijke aandacht voor culinaire zaken besteden Alex en Jeroen ook de nodige zorg aan een juiste ambiance. Het nieuwe interieur spreekt voor zich: het is eigentijdser, lichter en ruimer. De mooie authentieke elementen zijn daarbij behouden. Een sfeervolle, comfortabele ruimte is het resultaat, waarin zowel particuliere als zakelijke gasten zich thuis voelen.

Restaurant de Open Keuken kookt mediterraan, met een creatieve stempel, waarbij veel kruiden, specerijen en kleuren gebruikt worden. Samen met een goedlachs, jong team weten wij onze gasten 6 dagen per week elke keer weer te verrassen afhankelijk van de grillen van het seizoen. Op maandag zijn we gesloten.
  • Mediterraans
  • Frans/Belgisch
  • Vleesrestaurant
  • Vegetarisch
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Klaas Blok

Zeer goed gegeten. De cote de boeuf is een aanrader voor 2 personen. Je merkt dat het personeel plezier in hun werk hebben.

zo 20 september 2020

A.

Ons lievelings restaurant!

zo 20 september 2020

Thyrsa Derijcke

Wij hebben heerlijk gegeten. Super vriendelijk personeel en een fijne sfeer. Bedankt!

vr 18 september 2020

Jorge van Vliet

Ondanks onze eigen Open Keuken, besloten we te gaan uiteten bij de echte Open Keuken! Zeer goede keuze. Heerlijk gegeten, gezellig en top service. Genoeg keuze qua gerechten en de bijgerechten zijn ook lekker. Tip, probeer de eigen gemaakte bitterballen....echte super lekker!

zo 13 september 2020