account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant de Open Keuken

Restaurant de Open Keuken

Gastvrijheid en gezelligheid dat staat centraal bij Restaurant de Open Keuken. Alex Oerlemans is verantwoordelijk voor de keuken en Jeroen Broekkamp voor de gastbeleving. Je kunt restaurant de Open Keuken vinden in een gezellige woonwijk aan de Duinwijklaan in Beverwijk.

In Restaurant de Open Keuken is heel veel mogelijk. Een intiem diner voor twee, een receptie voor 150 personen, een verzorgde zakenlunch. We hebben hiervoor alle ervaring en ingrediënten in huis. Naast de persoonlijke aandacht voor culinaire zaken besteden Alex en Jeroen ook de nodige zorg aan een juiste ambiance. Het nieuwe interieur spreekt voor zich: het is eigentijdser, lichter en ruimer. De mooie authentieke elementen zijn daarbij behouden. Een sfeervolle, comfortabele ruimte is het resultaat, waarin zowel particuliere als zakelijke gasten zich thuis voelen.

Restaurant de Open Keuken kookt mediterraan, met een creatieve stempel, waarbij veel kruiden, specerijen en kleuren gebruikt worden. Samen met een goedlachs, jong team weten wij onze gasten 6 dagen per week elke keer weer te verrassen afhankelijk van de grillen van het seizoen. Op maandag zijn we gesloten.
  • Mediterraans
  • Frans/Belgisch
  • Vleesrestaurant
  • Vegetarisch
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Esther Verhoef

Top restaurant! Altijd lekker en goed!

za 07 maart 2020

Jeroen Paap

Zoals ALTIJD, geweldig(oprecht). Wij komen hier al zo lang en altijd naar volle tevredenheid. Uitstekend gastheerschap en topkok met zijn ondersteuning maken het elke keer een feestje om naar uit te kijken als we hier naar toe gaan.

wo 04 maart 2020

S.

Nieuw pareltje ontdekt in de regio. Heerlijke gerechten, verrassende kaart en vriendelijke bediening. Het duurt vast niet lang voor we hier terug komen.

di 03 maart 2020

Arie Glim

Top avond, heerlijk gegeten en leuk dat de chefkok aan het eind van de avond langs de tafels gaat om een praatje te maken

za 29 februari 2020