account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant de Pastorie

Restaurant de Pastorie

Bezoek je het schilderachtige stadje Ootmarsum? Ga dan vooral langs bij restaurant De Pastorie. Hier proef je het culinaire leven bij elke hap die je neemt. Stap binnen in het mooie gebouw en geniet van kunstwerken aan de muur én op je bord. Bij dit restaurant liggen voor jouw neus de mooiste creaties van heerlijke ingrediënten.

Wil je meer dan een diner? Kijk dan eens naar de arrangementen die De Pastorie aanbiedt. Bijvoorbeeld het kunst & lunch arrangement. Hierbij bezoek je Museum Ton Schulten en eet je een lekkere lunch. Of je gaat voor het brunch of high wine arrangement, genieten!

Reserveer nu bij De Pastorie en ontdek al het lekkers dat je hier in Ootmarsum krijgt.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

We hadden een driegangenmenu en dat was verrassend lekker! De bediening was vriendelijk en attent. Heel fijne avond gehad met ons achten.

za 21 september 2019

Gerben Doornbos

Heerlijk avond gehad! Gerechten blonken uit in versheid, compositie en smaak. Het vegetarisch hoofdgerecht ("bloemkool") was een van de beste die ik gegeten heb. Goede wijnen, ook uit onbekende streken (Moldavië, Georgië), ook per glas. Perfecte bediening. Sterrenniveau zonder overdreven pretenties.

za 21 september 2019

M. uit Laren (NH)

Zaterdagavond met een groep van 12 gegeten bij De Pastorie. Bijzonder dat we ieder naar onze eigen voorkeur het aantal gangen a-la-carte en/of als menu konden kiezen. De service was attent en voorkomend, het eten en de wijn prima. Dank voor de mooie avond!

za 07 september 2019

B.

Een uitstekend restaurant in het centrum van Ootmarsum. Attente en deskundige bediening en prachtige en smaakvolle gerechten. Wij hadden voor het verrassingsmenu gekozen en daarbij kregen we wijnen die daar mooi mee combineerden. Topavond.

za 24 augustus 2019