account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant de Pastorie

Restaurant de Pastorie

Bezoek je het schilderachtige stadje Ootmarsum? Ga dan vooral langs bij restaurant De Pastorie. Hier proef je het culinaire leven bij elke hap die je neemt. Stap binnen in het mooie gebouw en geniet van kunstwerken aan de muur én op je bord. Bij dit restaurant liggen voor jouw neus de mooiste creaties van heerlijke ingrediënten.

Wil je meer dan een diner? Kijk dan eens naar de arrangementen die De Pastorie aanbiedt. Bijvoorbeeld het kunst & lunch arrangement. Hierbij bezoek je Museum Ton Schulten en eet je een lekkere lunch. Of je gaat voor het brunch of high wine arrangement, genieten!

Reserveer nu bij De Pastorie en ontdek al het lekkers dat je hier in Ootmarsum krijgt.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Sfeervol, lekker gegeten . Bediening was ook goed.

zo 02 juni 2019

A.

Echt fantastisch

zo 12 mei 2019

Anneke Kleindijk

Tijdens ons weekend in Ootmarsum hebben wij 2 dagen achtereen bij Restaurant de Pastorie gegeten. Het ons voorgeschotelde menu was zó heerlijk dat wij de volgende avond weer zijn gekomen om nog een keer te genieten van al dat lekkers! Een absolute aanrader dus, en bij een volgend bezoek aan Ootmarsum komen wij zeker weer!

za 04 mei 2019

Herman Oldenhof

Heerlijk gegeten.

wo 24 april 2019