account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant de Pastorie

Restaurant de Pastorie

Bezoek je het schilderachtige stadje Ootmarsum? Ga dan vooral langs bij restaurant De Pastorie. Hier proef je het culinaire leven bij elke hap die je neemt. Stap binnen in het mooie gebouw en geniet van kunstwerken aan de muur én op je bord. Bij dit restaurant liggen voor jouw neus de mooiste creaties van heerlijke ingrediënten.

Wil je meer dan een diner? Kijk dan eens naar de arrangementen die De Pastorie aanbiedt. Bijvoorbeeld het kunst & lunch arrangement. Hierbij bezoek je Museum Ton Schulten en eet je een lekkere lunch. Of je gaat voor het brunch of high wine arrangement, genieten!

Reserveer nu bij De Pastorie en ontdek al het lekkers dat je hier in Ootmarsum krijgt.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Caroline Pietersma

Hebben heerlijk gegeten komen vast nog een keer terug.

zo 24 oktober 2021

Marcel Coltof

Uitstekend en gezellig geluncht en .... het belangrijkste: vriendelijke bediening! Om kort te gaan: een absolute aanrader!

za 16 oktober 2021

Tineke Piers

Heerlijk gegeten, kwaliteit was perfect. Vriendelijk en attent personeel. Ambiance erg mooi met de schilderijen van Ton Schulten aan de muur. Een aanrader!

di 12 oktober 2021

Rutger van Hulst

Lieve mensen, prachtig restaurant met mooi verwarmd terras en fantastisch eten!! Zo wens je te mogen eten. Altijd goed bij jullie en mooie nieuwe gerechten. Hier wordt met liefde gewerkt en dat is een feestje te mogen proeven en beleven!!

zo 26 september 2021