accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant de Voorburcht

Contact

Uit eten in een burcht Verstopt in het historische centrum van Hattem, staan de overblijfselen van de Voorburcht (in de volksmond Spookhuis genoemd). Apetrots zijn wij dat ons restaurant gesitueerd is in een van de mooiste panden. Wát een rijke historie! Ons pand is het laatste deel van de Voorburcht van het kasteel de Dikke Tinne, ook wel bekend als St. Lucia. De burcht is rond 1400 gebouwd en was een dorp op zich, omringd door muren en een gracht. Op de voorburcht woonde het vaste personeel van het kasteel en hier werden ook de voorraden van het kasteel opgeslagen. Het kasteel was geheel zelfvoorzienend. De Voorburcht is het enig overgebleven restant van kasteel de Dikke Tinne.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10Kwaliteit
  • 9.8/10Service
  • 9.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Loek Beverwijk

Geweldig genoten, komen zeker terug.

za 24 februari 2024

Eric Epskamp

Wij hebben met 6 personen heerlijk gegeten. Mooie, met veel aandacht opgemaakte borden. Voor- hoofd-nagerechten en wijn, allemaal perfect. Bediening heeft veel kennis en we zijn door ze in de watten gelegd. En o ja, de prijs is echt keurig voor wat je krijgt en we hebben met alle plezier afgerekend . Voor ons een perfecte avond en we gaan zéker terugkomen.

za 24 februari 2024

Fred Moelee

We zijn ongelofelijk verwend! Eén aanrader 👍

vr 23 februari 2024

R.

Een feestje om hier weer te zijn! Eten is altijd met zorg bereid en gastvrijheid is meer dan okay!

vr 23 februari 2024