accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant de Zakkendrager

Contact

U vindt 'De Zakkendrager' in het hart van Utrecht tussen de Oudegracht en het Vredenburg, in de Zakkendragerssteeg. Het restaurant ligt op loopafstand van het Centraal Station. Onze keukenbrigade werkt uitsluitend met dagverse producten zodat de hoge kwaliteit gewaarborgd is. Tevens volgen wij de seizoenen met onze wekelijks wisselende specialiteiten.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8.4/10Kwaliteit
  • 8/10Service
  • 7.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Het was ok, maar niet geweldig. We hadden gevraagd om een mooi tafeltje voor 4 personen omdat we wat te vieren hadden. Bij binnenkomst moesten we zelf een tafel gaan zoeken die vrij was. Daar werden we weggestuurd omdat deze voor 5 personen was. Het eten en de service was goed. De ruimte is erg gehorig, je moet erg hard praten en scherp luisteren om je tafelgenoten tw kunnen verstaan.

wo 20 september 2023

Laurens de Weijer

Door de drukte kregen we erg laat de kaart. Specials werden helaas niet toegelicht, De gerechten waren smaakvol, goed opgemaakt en in balans.

za 16 september 2023

M.

Het is er erg gezellig en wat ik erg fijn vond is dat het lekker was qua temperatuur binnen niet te warm! 😊

vr 15 september 2023

Hans van den Berg/ OR ONWINS

Prima kwaliteit, prima service en vooral gastvrij

wo 13 september 2023