account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant de oude apotheek

Restaurant de oude apotheek

De Oude Apotheek is een uniek restaurant in het centrum van Losser. Je beleefd hier in het historische pand, "Het Teylershuis" een geweldige avond.
Het menu bied de keuze aan verscheidene gerechten en mooie seizoensspecialiteiten. Of kies voor een verrassingsmenu van 4 tot 7 gangen.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ina Meijer

Goede service en het eten is geweldig. Echt een top-restaurant.

do 23 juni 2022

L.

Het ontvangst was hartelijk. Wij hadden vlees als hoofdgerecht. Super mals stuk vlees en wij hadden om rood gevraagd. En dat was helemaal top. De asperges erbij waren heerlijk. Bij het gerecht zaten groenten en ook dit was heel smaakvol. De gastvrouw (Desiréé) weet je alles over wijnen te vertellen. Welke wijn lekker is bij de gerechten. Alles klopte. Het was gewoon een heerlijke avond.

za 04 juni 2022

T.

Op vakantie en via internet bij de Oude Apotheek uitgekomen. Redelijk hoge verwachtingen vooraf welke op locatie zijn overtroffen. Gekozen voor het 5-gangen verrassingsmenu. Leuke afwisseling tussen de gerechten, allemaal hoog op smaak en goed in balans. De ambiance is goed, zowel binnen als buiten leuk ingericht. Als ik hier nog eens terugkom, dan weet ik al waar ik ga eten.

za 04 juni 2022

P.o. Cohn

de spreuk op het 'schoolbord' dat naast de Oude Apotheek staat is meer dan een knipoog waard

do 12 mei 2022