account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant de oude apotheek

Restaurant de oude apotheek

De Oude Apotheek is een uniek restaurant in het centrum van Losser. Je beleefd hier in het historische pand, "Het Teylershuis" een geweldige avond.
Het menu bied de keuze aan verscheidene gerechten en mooie seizoensspecialiteiten. Of kies voor een verrassingsmenu van 4 tot 7 gangen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Paul van Gerwen

Voorgerechten zijn vaak culinaire juweeltjes en ik wilde altijd al 'n keertje alleen enkele voorgerechten nemen. En dat maakt de Oude Apotheek met z'n nieuwe kaart mogelijk. 'n Reeks kleine gerechtjes waaruit je kunt kiezen. Zondag 3 van die gerechtjes genomen. Inderdaad culinaire juweeltjes om te zien en om te eten. Dat allemaal in 'n stijlvolle, warme ambiance. Hulde!

zo 01 december 2019

Karin Philippi

We hebben een geweldige avond gehad. Begonnen met een glaasje en een hapje in het gezellige zitje bij de haard en daarna genoten van een heerlijk verrassingsmenu met een mooie wijn. Een echte aanrader!

za 30 november 2019

Eric Nederlof

Het was in één woord geweldig.

za 23 november 2019

Sacha De korte

Warme ontvangst! We kregen meteen een plekje bij de haard. Het eten was werkelijk heeeeerlijk en van uitstekende kwaliteit! Mooie opmaak. We waren bijna dertig jaar getrouwd en ze hadden heel lief rozenblaadjes op de tafel gestrooid. Al met al een hele fijne avond gehad bij De Oude Apotheek. Dank voor jullie aandacht en zorg. Hartelijke groet, Theo en Sacha de Korte uit IJsselstein

do 31 oktober 2019