account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Écluse

Restaurant Écluse

Restaurant Ecluse; daar, waar een koffie altijd een "verwen"-koffie is, waar U terecht kunt voor de heerlijkste cocktails en een groot assortiment heerlijke wijnen.

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk stuk gebak, kleine gerechtjes en natuurlijk ook voor een verrassende lunch of uitgebreid diner. We hebben een steeds wisselend suggestie menu, en de menukaart verandert ook met de seizoenen mee. Achteraan bij het haardvuur kunt u in comfortabele fauteuils genieten van een aperitief of van een vers bereide cocktail, maar natuurlijk ook van een lekkere kop koffie.

Hopelijk mogen we u verwelkomen en vooral verwennen in ons nieuwe restaurant.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Zeer goed restaurant alle gerechten met hoge kwaliteit ingrediënten en zeer goed bereid. Sommige gerechten waren verrassend, andere goede klassiekers. De bediening was zeer goed en niet te formeel. Ook de inrichting moet worden vermeld. Het hele restaurant was gestolen in een eclectische mix met bijzondere Noord-Afrikaanse sfeer die veel warmte uitstraalt en nergens kitsch wordt. Knap gedaan, overal smaakvol en tot in de wc's doorgevoerd.

zo 12 september 2021

Miranda van Duijn-Bol

11/09/2021 een lunch gehad voor 4 personen. De bediening was aller aardigst/ super aardig. Héérlijk gegeten, prijs kwaliteit is uitstekend. Sluis mag blij zijn met een restaurant als Ecluse. Wij komen hier graag nog een keer terug. De sfeer van het restaurant is gemoedelijk/ relaxed, erg fijn. Maar wel met klasse. Móóie inrichting. Kortom wij hebben heel erg genoten. De woorden schieten mij te kort aan complimenten. Zo zeer waren wij te spreken over alles.

za 11 september 2021

Magalie Hamerlinck

Gerechten tot in de puntjes verzorgd gebracht. Vol smaak, verrassend mooie presentaties. De bijpassende wijnen zijn bijzonder goed uitgekozen. Dit is ons vast adres voor als we naar Sluis komen!

vr 03 september 2021

M.

ik zou het aan iedereen aanraden

zo 29 augustus 2021