account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant ’t Goud

Restaurant ’t Goud

Van klassieke recepten tot nieuwe keukenavonturen, elk gerecht weerspiegelt onze passie voor de hoogste kwaliteit gepresenteerd op een eenvoudige maar aangename manier.
Met Restaurant 't Goud leggen we de focus op originele, eerlijke gerechten en wijnen.

Met een wisselende kaart zullen wij elke maand een nieuwe menu voorstellen, dat alles met dagverse, huisgemaakte producten en daarbij wordt de wijn speciaal uitgezocht bij de gerechten, zodat de hele avond in balans is.
  • € 50 - 100
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

yo segers

Super lekker gegeten, de service is heel goed, we hadden een heel lekkere gezellige avond, dankjewel en doe zo voort :-) Yo

za 11 mei 2019

A. uit Arendonk

Lekker eten met oog voor detail!! Die kleine details maken het af. Super vriendelijke bediening! Ook heel mooi aangekleed vanbinnen. Hier komen we terug!

ma 04 maart 2019

K.

Zeer jong en veelbelovend team. Daar gaan we ongetwijfeld nog meer van horen.

za 16 februari 2019

Gerard Van de Donk

Zeer verrassende gerechten. Sam staat alleen in de keuken en tovert daar de mooiste creaties. Sheila weet op een ontwapenende wijze de gasten te binden met een sublieme uitleg voor de keuze van de wijnen. ‘T Goud is een aanwinst voor de regio.

za 29 december 2018