accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant 't Bevertje

Contact

Het pand waarin ’t Bevertje zich bevindt, is een oude woning van de bouwer van het wel bekende monumentale William ‘s Place aan de overkant van de straat. Nadat de bar en het restaurant 37 jaar in het bezit zijn geweest van Jan en Hilda Mes, hebben zij besloten om het op 1 december 2014 over te dragen aan Bianca en Linsey.

Beide dames streven ernaar om de passie van Jan en Hilda voort te zetten. Gastvrijheid, kwaliteit en service staat dan ook bij ’t Bevertje op nummer 1.

Binnen zijn de karakteristieke eigenschappen van een oude kroeg behouden. Hierdoor hangt er een gezellige huiskamer sfeer en wordt deze sfeer versterkt door veel kaarslicht en een super team van medewerkers die u met alle plezier en passie bedienen. Daarnaast zijn er binnen ook veel foto’s te zien van het oude stadscentrum van Dordrecht.

Buiten kan er gebruik gemaakt worden van een overdekt en verwarmt terras met 80 zitplaatsen. Geniet van onze twee comfortabele loungesets en ontdek de geschiedenis van oud Dordrecht door de prachtige foto’s aan de wanden. Het binnenterras is voorzien van twee mooie openhaarden en er is ook aan het groen van een tuin gedacht door de toevoeging van diverse boompjes en planten.

Kortom, bij ons bent u aan het goede adres voor een heerlijk ontspannen middag of avond. U bent welkom voor een luch, diner of gewoon gezellig een drankje.

  • WiFi
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 8.9/10Kwaliteit
  • 9.3/10Service
  • 8.7/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Alissa Van der Nat

Het was heerlijk, fijn personeel en leuk kindermenu. Bedankt

vr 31 maart 2023

Jesper de Goffau

Erg lekker eten en leuk personeel!

za 18 maart 2023

Dick De jong

Lekker gegeten! Fijne aardige bediening! Aanrader!!

wo 01 maart 2023

J.

Lekker gegeten goede bediening dus zeker een aanrader

do 16 februari 2023