account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant 't Bevertje

Restaurant 't Bevertje

Het pand waarin ’t Bevertje zich bevindt, is een oude woning van de bouwer van het wel bekende monumentale William ‘s Place aan de overkant van de straat. Nadat de bar en het restaurant 37 jaar in het bezit zijn geweest van Jan en Hilda Mes, hebben zij besloten om het op 1 december 2014 over te dragen aan Bianca en Linsey.

Beide dames streven ernaar om de passie van Jan en Hilda voort te zetten. Gastvrijheid, kwaliteit en service staat dan ook bij ’t Bevertje op nummer 1.

Binnen zijn de karakteristieke eigenschappen van een oude kroeg behouden. Hierdoor hangt er een gezellige huiskamer sfeer en wordt deze sfeer versterkt door veel kaarslicht en een super team van medewerkers die u met alle plezier en passie bedienen. Daarnaast zijn er binnen ook veel foto’s te zien van het oude stadscentrum van Dordrecht.

Buiten kan er gebruik gemaakt worden van een overdekt en verwarmt terras met 80 zitplaatsen. Geniet van onze twee comfortabele loungesets en ontdek de geschiedenis van oud Dordrecht door de prachtige foto’s aan de wanden. Het binnenterras is voorzien van twee mooie openhaarden en er is ook aan het groen van een tuin gedacht door de toevoeging van diverse boompjes en planten.

Kortom, bij ons bent u aan het goede adres voor een heerlijk ontspannen middag of avond. U bent welkom voor een luch, diner of gewoon gezellig een drankje.

  • WiFi
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gerrit Zwang

Lekker gegeten en een zeer vriendelijke bediening. Hadden een tafeltje bij het raam gereserveerd en stond netjes voor ons klaar.

wo 20 juli 2022

I.

Prima service. Heel vriendelijk personeel. Lekker eten.

zo 10 juli 2022

mr A.J. Rijsterborgh

Dit restaurant bezoek ik graag vanwege het (overdekte) terras, meer speciaal voor de lunch, waar het ook bij minder plezierig warm weer goed toeven is. Meer speciaal de tomatensoep a la creme, die ook tussen de middag verkrijgbaar is, is overheerlijk puur.

do 30 juni 2022

Marcel Molendijk

Heerlijk gegeten in dit knusse restaurant, met vlotte, aardige bediening. Zeker een aanrader

wo 29 juni 2022