account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant 't Bevertje

Restaurant 't Bevertje

Het pand waarin ’t Bevertje zich bevindt, is een oude woning van de bouwer van het wel bekende monumentale William ‘s Place aan de overkant van de straat. Nadat de bar en het restaurant 37 jaar in het bezit zijn geweest van Jan en Hilda Mes, hebben zij besloten om het op 1 december 2014 over te dragen aan Bianca en Linsey.

Beide dames streven ernaar om de passie van Jan en Hilda voort te zetten. Gastvrijheid, kwaliteit en service staat dan ook bij ’t Bevertje op nummer 1.

Binnen zijn de karakteristieke eigenschappen van een oude kroeg behouden. Hierdoor hangt er een gezellige huiskamer sfeer en wordt deze sfeer versterkt door veel kaarslicht en een super team van medewerkers die u met alle plezier en passie bedienen. Daarnaast zijn er binnen ook veel foto’s te zien van het oude stadscentrum van Dordrecht.

Buiten kan er gebruik gemaakt worden van een overdekt en verwarmt terras met 80 zitplaatsen. Geniet van onze twee comfortabele loungesets en ontdek de geschiedenis van oud Dordrecht door de prachtige foto’s aan de wanden. Het binnenterras is voorzien van twee mooie openhaarden en er is ook aan het groen van een tuin gedacht door de toevoeging van diverse boompjes en planten.

Kortom, bij ons bent u aan het goede adres voor een heerlijk ontspannen middag of avond. U bent welkom voor een luch, diner of gewoon gezellig een drankje.

  • WiFi
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Corine Van Bodegraven

Het was gezellig, erg goed eten en een prima service.

wo 07 oktober 2020

Anita Galjaard

Vriendelijke bediening en heerlijk gegeten voor een eerlijke prijs.

ma 05 oktober 2020

O.

Prijs / Kwaliteit verhouding is uitstekend! Heerlijk gegeten, sinds lang weer eens een restaurant uit gelopen waar alles naar wens was! Staat nu in onze favorieten lijst!

za 03 oktober 2020

A. Hartog

Heerlijk gegeten met 2 oude dienstmaten. Na jaren zagen we elkaar weer en hebben een top avond gehad bij het Bevertje. Alles klopte de gezellige sfeer uitgebreide menukaart en goede en vriendelijke bediening. En alles op goede afstand. Zeker aan te raden. A.Hartog.

za 03 oktober 2020