account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant 't Bevertje

Restaurant 't Bevertje

Het pand waarin ’t Bevertje zich bevindt, is een oude woning van de bouwer van het wel bekende monumentale William ‘s Place aan de overkant van de straat. Nadat de bar en het restaurant 37 jaar in het bezit zijn geweest van Jan en Hilda Mes, hebben zij besloten om het op 1 december 2014 over te dragen aan Bianca en Linsey.

Beide dames streven ernaar om de passie van Jan en Hilda voort te zetten. Gastvrijheid, kwaliteit en service staat dan ook bij ’t Bevertje op nummer 1.

Binnen zijn de karakteristieke eigenschappen van een oude kroeg behouden. Hierdoor hangt er een gezellige huiskamer sfeer en wordt deze sfeer versterkt door veel kaarslicht en een super team van medewerkers die u met alle plezier en passie bedienen. Daarnaast zijn er binnen ook veel foto’s te zien van het oude stadscentrum van Dordrecht.

Buiten kan er gebruik gemaakt worden van een overdekt en verwarmt terras met 80 zitplaatsen. Geniet van onze twee comfortabele loungesets en ontdek de geschiedenis van oud Dordrecht door de prachtige foto’s aan de wanden. Het binnenterras is voorzien van twee mooie openhaarden en er is ook aan het groen van een tuin gedacht door de toevoeging van diverse boompjes en planten.

Kortom, bij ons bent u aan het goede adres voor een heerlijk ontspannen middag of avond. U bent welkom voor een luch, diner of gewoon gezellig een drankje.

  • WiFi
  • Vleesrestaurant
  • Visrestaurant
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Familie Butter

Weer heerlijk gegeten! Fijne bediening met gezellige aandacht voor de gasten 👍🏼

zo 20 september 2020

Nathalie Keijzer

Het was weer heerlijk! Top tentje!

zo 06 september 2020

Gretha Stal

Vond het geweldig het eten was top en de bediening ook 👍👍

zo 30 augustus 2020

Cor Post

We komen hier vaker eten en het was als gebruikelijk een traktatie. Heerlijk gegeten in een gezellige omgeving met vriendelijk personeel.

di 25 augustus 2020