account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant ’t Nonnetje

Restaurant ’t Nonnetje

’t Nonnetje is een sfeervol en intiem 2 sterren restaurant aan de historische Vischmarkt in de oude binnenstad van Harderwijk.

In een ontspannen ambiance verwennen en verrassen eigenaar- gastheer Robert-Jan Nijland, SVH meesterkok Michel van der Kroft en brigade de gasten uit binnen- en buitenland met originele gerechten met hart en ziel gekookt en waarin het Menu de Verleiding en het Menu de Verleiding Botanica centraal staat.

Gastvrijheid is voor ons een vanzelfsprekendheid, wij nemen u graag mee op een reis door onze creatieve wereld.

De scherpe prijzen die wij u hiervoor vragen, maakt ons misschien tot hét restaurant waar de culinaire levensgenieter naar toe kan.
  • 2 *
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • € 50 - 100
  • > € 100
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Johan Tetteroo

We kozen voor het 4 en 5 gangen verleidingsmenu. Fijn dat we hier qua samenstelling op konden aanpassen. Prachtige en heerlijke bommetjes van smaakcombinaties, prachtig opgemaakt en prima toegelicht. Goede bediening. Het restaurant is niet zo ruim bemeten, waardoor de verkeersruime wat beperkt is, de tafels relatief wat dicht bij elkaar staan, de bediening en grotere gezelschappen wat meer ‘aanwezig’ zijn. Tegelijk geeft dit ook een prettige intieme sfeer, met oog voor leuke details qua inrichting door kunstobjecten. We hebben een fantastische avond gehad!

za 15 december 2018

H.

Geweldige ambiance, keuken en bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

za 15 december 2018

E. uit 's-Hertogenbosch

Onconventionele setting in het kader van 2 Mich. sterren resaurant., maar wel zo verfrissend en bijzonder. Bistro sfeer met absolute top qualiteit spijzen en dranken, bevlogen eigenaar en meer dan prettige bediening. Alles klopt van ontvangst tot vertrek. Aanrader voor culinair avondje uit op niveau, zonder opgeprikt te zitten. Het arrangement met overnachting is erg plezierig en makkeliijk..

vr 14 december 2018

Brigitte Schoots

Zoals altijd weer uitstekend gegeten en de bediening is altijd zeer attent en precies op het juiste moment aan je tafel.

wo 12 december 2018