account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant 't Raedthuys

Restaurant 't Raedthuys

Restaurant 't Raedthuys 't Raedthuys (anno 1863) van Hans den Engelsen & Karina van der Kolk. Op een prachtige locatie in het hart van Duiven, onder de rook van Arnhem wordt historie gecombineerd met een moderne uitstraling. Dit samenspel maakt de ambiance prettig en warm. 't Raedthuys is ook een plek waar culinaire creaties en hedendaagse kunst elkaar ontmoeten. Eten bij 't Raedthuys is werkelijk een culinair hoogtepunt. In november 2013 heeft Hans den Engelsen een Michelin ster gekregen, die hij tot op de dag van vandaag heeft weten te behouden.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter Mol

Heerlijk gegeten en gedronken. De "hoofdgastvrouwe" is genoegzaam bekend en de nog jonge ploeg, die haar vergezelde, gaat beslist een goede toekomst tegemoet!

za 14 mei 2022

J.

We hebben er heerlijk gegeten. We hadden de 10 gangen menu, zowel de vegetarische optie als de vlees optie. En we hebben nog nooit zo lekker gegeten. Echt een aanrader.

wo 11 mei 2022

J.

Heerlijke lunch in de tuin

zo 08 mei 2022

Cornelis Huis in 't veld

We waren de enige lunch gasten op donderdag 28 April. De gastvrouw had alle tijd om ons te verwennen en dat deed ze ook. Topvrouw! Spontaan, hartelijk, professioneel en alles met een gulle glimlach. De 10 gangen lunch was heerlijk, alleen het tempo was wat te hoog doordat het zo rustig was in het restaurant.

do 28 april 2022