account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Domein De Putten

Domein De Putten

Domein De Putten streeft naat de perfecte combinatie tussen speelse activiteiten voor jong & oud enerzijds en een gezellige ontmoetingsplaats, bedrijven en scholen anderzijds. Kinderen ravotten erop los, volwassenen beleven unieke teambuilding activiteiten en iedereen geniet samen in de brasserie.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ellen Snijers

Fantastisch verjaardagsfeestje met leuke animatie voor onze zoon die 7 werd!! Alle kindjes hebben er super van genoten en het was voor ons lieverdje een dag om nooit meer te vergeten. Zowel binnen als buiten konden ze ravotten en het eten voor de verjaardagsfeestjes was ook verzorgd en lekker. Prijs-kwaliteit zeker dik oké en de bediening was super vriendelijk! Een dikke duim, wij komen zeker weer!

za 16 februari 2019

K. uit olen

Net als de vorige 4 jaren waren de kids weer super enthousiast! De snoepkoffer en teken-leeskamer waren erg in trek dit jaar. Zeker een aanrader! Tot volgend jaar :-)

za 16 februari 2019

B.

Zeer aangename avond gehad. Concept was duidelijk uitgelegd, eten van goede kwaliteit en ruimte keuze van vlees. Voorgerecht was een verse huis-soep die ook zeer goed was. Prijs kwaliteit verhouding prima! Voor herhaling vatbaar. Waarschijnlijk komen we binnenkort nog eens terug. (inmiddels voor de 3de keer dan)

vr 15 februari 2019

Chrisje Van Den Broeck

Het was weer leuk en gezellig en superlekker.

vr 15 februari 2019