account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Domein De Putten

Domein De Putten

Domein De Putten streeft naat de perfecte combinatie tussen speelse activiteiten voor jong & oud enerzijds en een gezellige ontmoetingsplaats, bedrijven en scholen anderzijds. Kinderen ravotten erop los, volwassenen beleven unieke teambuilding activiteiten en iedereen geniet samen in de brasserie.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E. uit Antwerpen

We organiseerden een verjaardagsfeestje met kleuters van 4j. Het 1e klasfeestje. Top wat er met de kleuters gedaan wordt... het verhaaltje, de snoepjes, de troon, de kaarsen, de tafelinrichting, de kannen met drinken... en alles met en hartelijke glimlach!

zo 13 oktober 2019

B. uit Merksplas

Onze dochter had een superfijn feestje! Alle kids hebben zich geweldig geamuseerd en de animatie was top! Dit zie je niet meer overal.

za 28 september 2019

Elke Heylen

Ons zoontje van 5 had een geweldig verjaardagsfeestje! Bedankt voor de leuke namiddag en voor de vriendelijke bediening. Het personeel beseft dat dit voor de jarige een belangrijke dag is. Een aanrader!

wo 18 september 2019

F. uit Kasterlee

Het buffet was uitstekend! Heel veel keuze, topservice.

zo 01 september 2019