account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Resto Vito

Resto Vito

Resto Vito wilt u graag laten kennis maken met de lokale, Apuliaanse keuken. Apulië (Puglia) is gelegen in Zuidoost-Italië .

De keuken van Puglia is gebaseerd op de producten die er van nature voorkomen en verbouwd kunnen worden. Dat zijn vooral granen, olijven (olijfolie), druiven (wijn), zeevruchten, fruit en heel veel soorten groenten.

Vito Centomani, afkomstig van Monopoli, heeft meer dan 25 jaar ervaring als Chef. Zijn creatieve keuken maakt van elk gerecht een unieke beleving. De presentatie van zijn gerechten zijn al vele jaren zijn visitekaartje. Zijn recepten vinden hun oorsprong in de “cucina povera” (eenvoudig-”arme”-keuken). Het betekent, gebruik maken van wat de zee en de aarde te bieden heeft en koken met verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten.
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Uitstekend op alle gebied! Creatief, geïnspireerd en een culinaire belevenis.

za 21 mei 2022

K. uit Oostende

Uitstekende kwaliteit en perfect aangepast aan de gluten-en lactose allergie van mijn dochter. Ze heeft genoten van een heerlijke maaltijd zonder zorgen.

vr 20 mei 2022

Christian Dekoninck

Zeer lekker en ontspannen gegeten. Ook toffe bediening. A la prossima volta Vita :-) Christian

vr 20 mei 2022

Jeanpaul geeraert

Dagverse producten lekker maar wat aan de prijzige kant De bediening was prima Mooi interieur

do 19 mei 2022